Michael16V Opublikowano 16 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2012 w nocy z Wtorku (15.05.2012) na środe ( 16.05.2012) jakies kolesie próbowali sie dobrać do mojej Meganki pod moją własną bramą! skutki? urwana antena od cb radia.. i wybebeszona wkładka od zamka tylnej klapy... poprostu brak słów dla takich bezmuzgich bałwanów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makaveli Opublikowano 16 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2012 współczuję :) miejmy nadzieję, że przysłowie "Pan Bóg nieruchliwy, ale sprawiedliwy" się sprawdzi w tym przypadku :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rxe.Megane Opublikowano 17 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2012 łapy ucinać :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZygaM Opublikowano 17 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2012 (edytowane) I co byś najlepszego zrobił. Przecież on od tej pory byłby kaleką i trzeba by było mu rentę płacić. Po prostu podnieść kary jakie grożą za takie czy inne czyny karalne. Edytowane 17 Maja 2012 przez gojgien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kataryniarz Opublikowano 17 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2012 Takim kary nie straszne... a później trzeba będzie go utrzymywać w "sanatorium". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fred Opublikowano 18 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2012 Po prostu podnieść kary jakie grożą za takie czy inne czyny karalne. Ja bym był raczej za wprowadzeniem takich kar aby wreszcie poczuli, że to jest kara lub reorganizacją więzień i zasad tam panujących. Koniec z siłownią, żarciem lepszym niż ma dzieciak w przedszkolu, playstation i TV w celi, itd. Więzienie powinno być więzieniem. Dla wyjątkowych stałych bywalców wyjątkowa okazja do załapania się na program "wymiany więźniów" z Rosją lub jakąś Kolumbią czy podobnym (w traktowaniu więźniów) krajem :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucars Opublikowano 16 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2012 Kiedyś ukradli mi z auta (Golf III ) radio. z tym że otwarli go profesjonalnie bez żadnych uszkodzeń. jakież musiało być złodzieja zdziwienie gdy okazało się że radio w środku jest zupełnie puste. :D był tylko panel i pusta obudowa. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dino87 Opublikowano 16 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2012 Mi się kiedyś włamali do auta (jeszcze Megi I) i ukradli: -radio -> cd z mp3 kupione za jakieś 300 zeta, w czasach kiedy przyzwoite radio cd (bez mp3) kosztowały więcej ;] no i było już użytkowane z 3 lata, ledwo żyło, płyty się już przycinały, odbieranie stacji radiowych po prostu nie istaniało. Do zalet można zaliczyć to, że wyglądało jak alpine i miało system "Super Turbo Driver Power" (poważnie, taki był mały napis na panelu) -gps -> miałem go następnego dnia odesłać na gwarancję, bo był zepsuty xd -książkę -> powiedzmy delikatnie, że była bardzo słaba, -portfel na 10 CD z zawartością - kopie zapasowe na mp3 ;] Ogólnie się musieli obłowić, gdyby nie to, że szybe zbili to nawet bym tego nie odczuł. No ale na takie ścierwo ciężko znaleźć metodę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 16 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2012 Mi kiedyś ukradli tylną wycieraczkę z coupety. Koszt nowej 30zł, ale przecież łatwiej komuś zdjąć. Żeby było ciekawiej, sam zbierałem się, żeby ją wyrzucić bo podczas wycierania szyby tak hałasowała (skrzypiała), że aż ciarki po plecach przechodziły i pasażerów można było straszyć. Mam nadzieję, że długo i wiernie służyła nowemu właścicielowi :D Ja miałem pretekst, żeby kupić nową. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkotek Opublikowano 17 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2012 Takie kradzieże to chyba niektórzy robią dla "sportu" - bo jak inaczej wytłumaczyć kradzież anteny od radia która w Tesco kosztowała całe 11 zł. Ew. druga opcja to wkurzyc właściciela pojazdu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
subratri Opublikowano 17 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2012 no mi kiedyś skubneli z galaxy wycieraczki. Że w tedy jeszcze dostępność tego ustrojstwa byłą ... powiedzmy słaba, spędziłem cały dzień jeżdżąc po krakowie... kosztowało mnie to 300 zł, tylko po to, żeby wrócić do dum. Kraków to dzika kraina. Taki g..o co się ładnie błyszczy. Dodam, że wycieraczki były nowe i w ciągu miesiąca kosztowały mnie 6 stów. Przysięgam, że wtedy gdyby mi się gość nawinął to nie skończyło by się policją. I wcale nie przez te 3 stówy, ale przez czas jaki musiałem spędzić w tamtejszej dziczy, żeby znaleźć nowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcindj Opublikowano 17 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2012 Mi kiedyś ukradli nakrętki na wentyle z reala taki ładny szajs z aluminium za 7zł. Dali radę odkręcić tylko 3 bo czwarta się zapiekła :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aston76 Opublikowano 17 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2012 Osobiście z Twingo ukradziono mi przednią wycieraczkę wraz z ramieniem. Koszt nowego ramienia 250zł, plus koszt wycieraczki. I zorientowałem się, że coś jest nie tak po przejechaniu 5km. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebcio76 Opublikowano 17 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2012 Jakiś gnojek urwał mi znaczek z listwy bocznej DCI. Wyrwał i wyrzucił obok auta, pewnie zauważył że wyrwał zaczepy. Czy idzie to zamontować bez zdejmowania listwy? Bo mam wygłuszenie auta wewnątrz drzwi i będzie ciężko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanleus Opublikowano 17 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2012 porządnie odtłuścić i na taśmie dwustronnej spróbuj :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi