brudijr Opublikowano 30 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2011 Czyli Tungsram lub Osram? Tungsram chyba wygrywa ceną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 30 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2011 Czasem można spotkać żarówki GE (General Electric), jest to to samo co Tungsram (GE jest właścicielem marki). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brudijr Opublikowano 30 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2011 to teraz inaczej Sportlight vs Superblue? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 30 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2011 Sportlight to taki Superblue +50%/60% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brudijr Opublikowano 30 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2011 Czyli lepiej Superblue czy Sportlighty? Bo mi chodzi o biel, nie o niebieskie, bo słyszałem, że z niebieskim w deszczu to tragedia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 30 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2011 Sportlight lepiej świeci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brudijr Opublikowano 31 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2011 Dzięki, wszystko wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziomek4007 Opublikowano 21 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2011 zastanawiam się nad zakupem Tungsram-ów Megalight +90, używa może ktoś takich bo przede wszystkim interesuje mnie jak sprawdzają się w deszczu lub gdy jest mokro (zwłaszcza wieczorem) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sobiepan Opublikowano 12 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2015 ....No żarówka h7 z dychę plus przesyłka-dziś wymieniałem. :lol: :lol: Reszta-Amen. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrarek Opublikowano 12 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2015 rok temu jak kupiłem kilka H7 po 5 PLN w INTERMARCHU to nie chce się żadna przepalić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sobiepan Opublikowano 12 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2015 ...Bo wiecej lub ciągle jeździsz na DRL :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrarek Opublikowano 12 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2015 Tak, ale uszkodzenie żarówki następuje zawsze przy uruchamianiu jej :) A czasem trzeba załączyć i w piękny dzień (np. katowicki tunel obok spodka) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sobiepan Opublikowano 12 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2015 Wiesz dokładnie i u mnie wczoraj był słynny tu "opad"musiałem zapodać główne światła i ..trach podczas właśnie zapalania.Sam już się zastanawiam nie aby negować dzienne-sam mam od 1,5roku mnie tak samo się palą h7 mimo jazdy w dużej ilości na DRL.Regularnie raz w roku wymieniam jak nie z prawej to lewej strony.Tak sobie myślę gdzie tu oszczędności.Może ma jakieś skoki napięcia lub"nieużywanie"żarówek i potem nagłe korzystanie z nich też im szkodzi.Sam nie wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrarek Opublikowano 12 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2015 Dlatego jak pisałem - kupiłem najtańsze w markiecie, bo też kiedyś raz w roku zmieniałem. Póki co nie chcą się przepalić, a jak się przepalą, to nie żal mi tych pieniędzy. Prawie 6 lat jeżdżenia na WAŚowych światłach dawno już się zwróciło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pizza Opublikowano 12 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2015 (edytowane) U mnie ostatnia wymiana H7 miała miejsce jakoś ponad pół roku temu, więc rzadziej muszę wymieniać od czasu zainstalowania DRL. Koszty niezauważalne, ale upierdliwość wymiany już tak. Poza tym zimowa porą częściej zdarza mi się jeździć na światłach mijania-jadąc do pracy przed 8:00 i wracając po 16:00 jest już stanowczo zbyt ciemno na DRL. Dodam też że zwykle kupuję najzwyklejsze Narvy. Nie widzę sensu kupowania tych wynalazków +miliard % ;) Edytowane 12 Marca 2015 przez pizza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi