COWON Opublikowano 20 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2012 Witam, Wczoraj montując nowe radio zarysowałem gałkę zmiany biegów. Ponieważ wkurza mnie takie coś, chciałbym to naprawić. Mam proste pytanko: Jak zdemontować tę gałkę, nie uszkadzając niczego po drodze. Dziękuję za podpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin K. Opublikowano 21 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2012 Znalazłem coś takiego. Może pomoże. 1.pdf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulon Opublikowano 21 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2012 Witaj poniżej znajdziesz filmik z demontażem gałki zmiany biegów w Megane III. Pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
COWON Opublikowano 24 Maja 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2012 Dziękuję i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mpepe Opublikowano 19 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2015 witam czy ta gałka od fluence pasuje do megane 3. Ewentualnie czy od Clio 3 bo wygląda identycznie od fluence Ja mam taki obecnie chcę założyć taki ze srebrnym dekielkiem Ta jest od Clio 3 wygląda identycznie przynajmniej na tym zdjęciu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airbites Opublikowano 19 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2015 Podejdzie, nawet od Meganki II. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mpepe Opublikowano 19 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2015 ok, dzięki dodatkowo dla zainteresowanych właśnie obczaiłem, że kapsle czy też dekielki z góry są ściągane i można je wmieniać. Dodano: 19 lut 2015 - 19:39 A jeszcze jedno czy gałka taka jak ja mam 5 biegów z "niepodnoszonym" wstecznym występowała w skórze? z tego co widzę na allegro wszystkie w skórze są od wersji 6 biegowej i z podnoszonym ręcznym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airbites Opublikowano 19 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2015 Ja mam w skórze 5 b. niepodnoszonym R z CLIO III. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mpepe Opublikowano 2 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2015 (edytowane) A orientujesz się czy od daci sandero z 2013 lub z 2014 r będzie pasował? Znalazłem inf, że od clio pasuje do sandero skoro od clio pasuje do megan to sandero - megane powinno być ok? Zdjęcie od sandero Dodano: 02 mar 2015 - 20:35 Ok już sobie sam odpowiedziałem ...Pasuje... kupione zmienione Edytowane 2 Marca 2015 przez mpepe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartlomiej.wasilewski Opublikowano 5 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2015 (edytowane) Witam, Chciałbym zmienić mieszek biegów w RMIII. Mam 6 biegową skrzynie biegów. <><><><><><><><><><>><><><><> Próbowałem jak na filmiku zdjąć to gałkę ale nawet nie drgnie. Zdejmował ktoś może gałkę z 6b? <><><><><><><><><><>><><><><> <><><><><><><><><><>><><><><> Z mieszkiem od ręcznego nie miałem problemu. Regulamin pkt. 5.9 - Enter Aston76 Edytowane 5 Maja 2015 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi