byczeks Opublikowano 31 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2012 Witam! Przymierzam się do zakupu Meganki dieselka. Mam na celowniku ten oto samochodzik: http://otomoto.pl/renault-megane-luxe-express-alus-klimatronic-C24549227.html Prośba o opinię co to autka - stan, cena , przebieg, wyposażenie ... itp Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Merkaba Opublikowano 31 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2012 Przedni zderzak nie w kolorze, źle spasowana maska, nie dopasowane lampy, podmęczone wnętrze... I wszystko aż się błyszczy od plaka... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
byczeks Opublikowano 31 Maja 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2012 Przedni zderzak nie w kolorze, źle spasowana maska, nie dopasowane lampy, podmęczone wnętrze... I wszystko aż się błyszczy od plaka... Dobry jesteś. Faktycznie jak się przyjrzałem to inny kolor czyli musiał mieć dzwonek z przodu. Czyli odpada. Dzięki za zaoszczędzony czas na dojazd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brudijr Opublikowano 31 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2012 Dokładnie przedni zderzak spasowywał chyba niewidomy, a w środku Plakiem śmeirdzi aż u mnie w pokoju ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p.zyga Opublikowano 1 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2012 Przedni zderzak nie w kolorze, źle spasowana maska, nie dopasowane lampy, podmęczone wnętrze... I wszystko aż się błyszczy od plaka... Powoli,różnice w kolorze widoczne są na wybranych fotkach,może to być wina aparatu, lub operatora ;) ,na fotkach pod innym kątem tych różnic nie widać.Podobna róznica w odcieniu jest na tylnym prawym boku.Co do spasowania to trzeba było widzieć moją (salon Polska) jak była spasowana- powiedzałbys że po wybuchu jest ;) A co do plaka-jednym to się podoba innym nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[email protected] Opublikowano 1 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2012 Jeśli dobrze widzę to gałka biegów "wypolerowana" całkowicie z emblematu. U mnie przy 200 tys km zaczyna dopiero się wycierać (rocznik 2006). Ale może to tylko takie odbiecie światła na zdjęciach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi