gregor1999 Opublikowano 17 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2007 Witam jestem nowy i mam pytanie mam megane II 2003 1,5 dci i moje pytanie to czy w tych meganach występuje sprzęgło dwu masowe ? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jahu Opublikowano 18 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2007 To już gdzieś było. Masz wyszukiwarkę i wpisz sprzęgło dwumasowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 18 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2007 czy w tych meganach występuje sprzęgło dwu masowesprzęgła takiego nie znajdziesz . Szukaj "koło dwumasowe". Byłes blisko tylko nie ta nazwa. ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi