Majk2 Opublikowano 15 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2012 (edytowane) wsiadasz i jedziesz tak brzmi hasło z tego [sPAM]. Co sądzicie o tym haśle i samochodzie. ;) Edytowane 28 Sierpnia 2014 przez Krzychu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fred Opublikowano 15 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2012 (edytowane) Zdjęcia robione chyba starą i to bardzo starą komórką (więc niewiele na nich widać), przebieg skręcony na 200% (5 lat w Niemczech, 3 tutaj i tylko 67k km... nie ma takiej opcji). Edytowane 15 Czerwca 2012 przez fred Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirko78 Opublikowano 15 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2012 niby dlaczego 200% kręcony? ja jestem w stanie w to uwierzyć jakby niemiec robił dużo km to by se diesla kupił. ja swoją od czerwca 2011 do czerwca 2012 śmignąłem oszałamiające 3800 km Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wydma Opublikowano 15 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2012 Przebieg kręcony ... kierownica mocno wytarta zderzak inny odcień lakieru tyle widać z tych zdjęć robionych kalkulatorem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rxe.Megane Opublikowano 15 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2012 kierownica faktycznie troche wytarta, pewnie koło 150tyś będzie miał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fred Opublikowano 15 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2012 niby dlaczego 200% kręcony? Bo trzeba patrzeć na to realnie, w Niemczech auta się używa , a okazje od dziadka co śmigał w niedziele do kościoła idą na miejscu, a nie jadą do Polski. Poza tym, co faktycznie teraz widzę po uwagach innych, kierownica nie wygląd na 67k km. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p.zyga Opublikowano 16 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2012 oczywiscie zaraz poleciało" przebieg kręcony na 100%". Jak swoją sprzedawałem to też takie komenty były ,także na tym forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
punxhc Opublikowano 16 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2012 (edytowane) oczywiscie zaraz poleciało" przebieg kręcony na 100%" Takie mamy czasy, szczególnie w PL. Trzeba się kierować stanem technicznym, stan licznika to już tylko ciekawostka... Edytowane 16 Czerwca 2012 przez punxhc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majk2 Opublikowano 16 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2012 Miał być kres z kręceniem liczników, niestety naszych decydentów to przerosło i nie jest to nadal przestepstwem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fred Opublikowano 16 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2012 (edytowane) Stan licznika jest jednym z wyznaczników stanu technicznego (nie przesądzającym jeszcze o niczym), ale głównie UCZCIWOŚCI sprzedającego. Jeśli ktoś kręci licznik to sorki, ale jest szują i nie mam gwarancji, że coś jeszcze nie jest nie halo (zamaskowane). Edytowane 17 Czerwca 2012 przez fred Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kataryniarz Opublikowano 17 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2012 Też według mnie kierownica wygląda na ok. 130kkm. Proste pytanie należy zadać sprzedającemu - czy jest książka serwisowa lub dokumentacja np. z wymiany rozrządu :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cj Opublikowano 17 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2012 Rozrząd przy 120 tyś zalecany (wydatek 800zł) kierownica nie jest wytarta tylko tak dziwnie światło się odbiło. Patrząc po wyposażeniu w środku to uboga wersja, cena zawyżona o jakieś 3000zł. Benzynka w 1.6 to bardzo dobry wybór! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majk2 Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Auto sprzedane, ciekawe za ile, ale do negocjacji cenowych nie był skory sprzedający. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi