KMagda Opublikowano 20 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2012 Aktualnie jestem kupnie RM II. Bardzo proszę o pomoc w wyborze i ocenie, zwł. zależy mi na słabych stronach oferty. Poniżej podaję linki, do intereująych mnie ofert. Nie ukrywam, że optuję za "niebieską' ; ) 1. Renault Megane 1.6 16V 2. Renault Megane 1.6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sekal Opublikowano 20 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2012 (edytowane) Nr 1 Jak to z rajchu pewnie szrot, auto-handel - :) Nr 2 Jechałbym oglądać wygląda bardzo w porządku, I wł blachy jeszcze z pl, więc ktoś raczej dbał i jeździł Edytowane 20 Czerwca 2012 przez sekal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomik Opublikowano 20 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2012 Brałbym tego drugiego ale po dokładnym sprawdzeniu co do przebiegu i całej przeszłości :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KMagda Opublikowano 21 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2012 Dzięki wielkie! Zapewne jeszcze w tym tygodniu podjadę go obejrzeć. Jeśli wszystko będzie OK (tak na pierwszy rzut oka), to na "kanał" i pewnie kupię. Trochę przebieg mały, wg mnie, ale skoro był to drugi samochód w rodzinie, to całkiem chyba możliwy. PzDr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 21 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2012 Jeśli auto stoi u prywatnego właściciela to warto się przyglądnąć otoczeniu :) Czy faktycznie posiadają drugie auto. Już choćby po takiej obserwacji można poznać uczciwość sprzedającego. Warto też wziąć kogoś z "zimną głową" aby się przyglądnął autku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KMagda Opublikowano 26 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2012 (edytowane) Dzięki za pomoc. Byłam dzisiaj oglądać, tą drugą Megi >> Renault Megane 1.6 Megi zadbana, silniki ładnie chodzi. Właściciel powiedział, że jeździła nim Jego żona, jestem w stanie w to uwierzyć, bo autko jest zadbane choć stopień wytracia dźwigni zmiany biegów świadczy, że rękę trzymał na nim jednak mężcyzna. Chyba, że kobieta lubi trzymać rękę na drążku (bez podtekstu :) ). Jedyne minusy, to hand free. Właściciel powiedział, że to często mu się psuło, ale przyzwyczaił się do tego. Drugi drobny już mankament, to brak zaślepki w prawym nadkolu (tej od lampy). W pt. jadę na "kanał" jeśli wszystko będzie OK, to pewnie się nią wkrotce pochwalę.Martwi mnie tylko hand free i koszty naprawy : / Edytowane 26 Czerwca 2012 przez KMagda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 26 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2012 Zależy co padło w HF, wtedy można myśleć nad jego uruchomieniem. Jak jest padnięte, to po prostu trzeba zamykać i otwierać auto kartą, a do odpalania wsadzać ją do czytnika. Innego problemu z tym nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krysk Opublikowano 26 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2012 Do tego z tego co widzę chłodnica (pierwsza chyba jest klimatyzacji) jest zerwana z zaczepów - na jednym ze zdjęć (tym centralnie z przodu) widać jak jedna strona jest niżej - do sprawdzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pum4 Opublikowano 27 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2012 To chyba światło tak pada ale sprawdzić trzeba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi