Elber Opublikowano 21 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2012 Witam w związku ze zbliżającymi się wakacjami poszukuje belek oraz boxu dachowego do Renault Megane III grandtour 2011 - jak dobrać bazę (belki) oraz box? Czy ma ktoś sprawdzony jakiś zestaw? Proszę o wszelkie sugestie i informację jak taki zestaw dobrać. Pozdrawiam, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Meguś Opublikowano 26 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2012 Witam Ja mam belki Mont Blanc i box Kamei Jestem bardzo zadowolony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 26 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2012 A to może widział?? http://megane.com.pl/topic/38145-bagaznik-dachowy-do-megane-grandtour-iii/ Jeśli nie widział to paluchem pokazałem. Dwoma kolejnymi natomiast, przytrzymam karteczkę za olewanie regulaminu :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi