kepa416 Opublikowano 25 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2012 Witam pojawiła się na miejscu, na dniach pojadę ją obejrzeć i pomóżcie na co zwrócić uwagę i jak cena. http://otomoto.pl/renault-megane-luxe-privilage-C24268532.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 25 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2012 AUTO TANIE W UTRZYMANIU POD WZGLĘDEM CZĘŚCI I BENZYNY!!! benzyny na pewno dużo nie pali :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kepa416 Opublikowano 25 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2012 A to widziałem ale dzwonione i na pewno Diesel tylko jak na 160kkm to wydaje mi się fotel czarny i kierownica dość mocno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 25 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2012 Właśnie zdjęcia wnętrza są zrobione tak, żeby nie było za wiele widać (mocne słońce). Wyposażenie niby bogate, a nie ma tempomatu. Z Zewnątrz tylny zderzak różni się kolorem, ale to raczej wina innego kąta zderzaka i błotnika. Listwy chyba malowane na srebrno, przynajmniej tak mi się wydaje. Alusy nie doczyszczone po pyle z klocków. Jakoś mnie na kolana nie rzuciła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kepa416 Opublikowano 25 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2012 No listwy nie bardzo pasują do tego auto, druga sprawa to i tak przedni i tylni zderzak do roboty bo pęknięte i obtarte oba. A czujnik seryjne tak wyglądają? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sekal Opublikowano 25 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2012 czujniki chyba nie, powinny być na tej listwie, ale mogę się mylić :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kepa416 Opublikowano 25 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2012 Jednak nie, czujniki dołożone lewy bok bity lusterka inny kolor zderzaki inne szpachla wychodzi na tylnych drzwiach rozwalona tylna lampa prawa były wyciągane bo nie ma ani zaślepek ani oryginalnych śrub. Pod maską też fajnie nie jest. Kierownica czarna boczne ramki malowane na drzwiach HF działa w 50%. Panowie a to : http://otomoto.pl/renault-megane-1-5-dci-model-2004-idealna-C24746256.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slowik8609 Opublikowano 25 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2012 poza tym w opisie są wałki, bo nie było 8 poduch... jest 6. ze spalaniem tez ktoś zdrowo przesadził. 4,5L/100 to chyba przy jeździe 80-90 ze wszystkim wyłączonym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aston76 Opublikowano 25 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2012 poza tym w opisie są wałki, bo nie było 8 poduch... jest 6 A właśnie były. Z bocznymi poduszkami na tylniej kanapie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rxe.Megane Opublikowano 26 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2012 przebieg sporo zaniżony, siedzenia zjechane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p.zyga Opublikowano 26 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2012 A ten znowu swoje -przebieg zaniżony,udowodnij. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sekal Opublikowano 26 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2012 (edytowane) brakuje kilku plastików pod maską. Edytowane 26 Czerwca 2012 przez sekal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rxe.Megane Opublikowano 26 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2012 A ten znowu swoje -przebieg zaniżony,udowodnij. mam tą tapicerkę i wiem jak powinna wyglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slowik8609 Opublikowano 26 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2012 (edytowane) A właśnie były. Z bocznymi poduszkami na tylniej kanapie. To wymień mi proszę wszystkie poduszki po kolei... Bo są dwie czołowe (kierowca+pasażer), poduchy boczne x2, i 2 z tylu. ( przy czym z tyłu jest tylko sam znaczek, bo jest to jakby "przedłużenie" bocznych, ale niech będzie, że oddzielne. gdzie masz 8? Edytowane 26 Czerwca 2012 przez Slowik8609 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 26 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2012 Są jeszcze kurtyny boczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi