Prezes Opublikowano 9 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2010 Wreszcie pada :) Oby tak przez tydzień :) :) Autko odkopane około 7:15 do czystego (trza było zakupy zrobić), postawione po powrocie, tak wygląda teraz. Dobrze, że antenę mam długą to nawet po tygodniu stania i takich opadów, powinno dać się zlokalizować :) :) Oraz przystrojone pięknie drzewka :) Idę znowu odkopać bo trza po paliwko do agregatu podjechać jakby linie pozrywało z nadmiaru śniegu :-? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DizzyX Opublikowano 9 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2010 0*C, pada...deszcz :| :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubal Opublikowano 9 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
19Urban94 Opublikowano 9 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2010 -5*C, Pada śnieżek... Dwa samochody już dzisiaj pchałem... :) Jeden gość swoją Vectrą wlecial do rowu na polu jeżeli to tak można nazwać, wyciągał go ciągnik... No i drugie autko to dziadkowa Thalia, nie mogła sobie poradzić na wzniesieniu na działeczce .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek1987 Opublikowano 9 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2010 W Rzeszowie odwilz :/ 0 stopni dzisiaj, na drodze syf i brud...porazka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 9 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2010 Kto zabrał opady śniegu :) :evil: Oddawać Obecnie nie pada i utrzymuje się -1 st. Za to dorobiłem się pięknych kołpaków. :) Nawet ładnie to wygląda :) Drogi bialutkie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
starucha Opublikowano 9 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2010 u mnie to Koszmar, ani nigdzie pojechac ani nawet wyjechć, pod blokiem to juz całkiem tyle śniegu napadało że wyjechać sie nie da prawie :) Trzeba nie źle sie nagimnastykować a tak to apre zdjęc zimowych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelp2008 Opublikowano 9 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2010 W krk wszystko topnieje :-/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kz1112 Opublikowano 9 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2010 Ciągle pada i pada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arni88 Opublikowano 9 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2010 Jak to napisał pawelp2008 w Krk 1*C topnieje i deszcz pada :cry: Kto zabrał śnieg? oddawać :-> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
19Urban94 Opublikowano 9 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2010 Ja wstawiam zdjęcia z działki, u mnie nadal sypie no i temperatura na minusie... :-P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pizza Opublikowano 9 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2010 Teraz chyba już nie pada, w ciągu dnia raz padał śnieg, raz marznący deszcz. Temperatura rzędu -2 do -3 stopnie. Od wczorajszego popołudnia padało mocno aż do mniej więcej 16:00 dzisiaj. Jaśniepana ledwo wyrwałem z zaspy zanim pan z pługiem ganiający traktorem po osiedlu by go zasypał :) Jegomość aż się zatrzymał żeby mi podziekować że zabrałem. Za to nocny opad wraz z silnym wiatrem zrobiły mi niepowtarzalny tuning przodu (zdjęcie dam w poniedziałek bo lapka nie chce mi się rozstawiać), który pozostawiam do rozwoju do jutrzejszego wieczora. Zmieni się jedynie orientacja w stosunku do najczęstszych wiatrów u mnie. Wszelkie manewry pojazdem wykonywałem wychylając się przez otwarte drzwi :) Przy czym ucieczka przed pługiem zbyt łatwa nie byłą, przez noc spadło ze 20 cm. i ciężko przez ten puch się zwiewało, a że trafiłem na już trochę odgarniętą drugą część ulicy i to co pługiem usypał to się zaczęło kopanie czemu kibicował dzielnie sąsiad. Za to u teściów ulica nie odśnieżona (szorowanie spodem o śnieg), nieco problematyczna była ewakuacja za bramę-udało mi się na chwilę utknąć w poprzek ulicy, ale nieJaśniepan twardy jest i bujnięcie go 10 cm. w przód i z impetem do tyłu dało spodziewany efekt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 9 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2010 U mnie nadal pada, temp. się waha - 0,5 +0,5 °C, Jakieś dwie godziny temu lało. a tak dzisiaj ok 10 rano wyglądało moje auto, centymetrowa skorupa lodu na całym aucie :-/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelp2008 Opublikowano 9 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2010 W Krk ulewa. Z powodu braku termometru nie wiem jaka temperatura, ale puki co nie zamarza :shock: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 10 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2010 Deszcz wszystko zniszczył, :evil: B) a nadal mogło być tak pięknie..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi