Arczi92 Opublikowano 10 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2010 Ruda Śląska opadów brak. Tak wygląda Meganka po 4 godzinach postoju na dworze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
19Urban94 Opublikowano 10 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2010 Dzisiaj popadało czasami, miałem ze 3 akcje z pomaganiem w tym jedna z pomaganiem naszej meg w wyjechaniu z zaspy... B) Poniżej kilka fotek... Podwórko babci, 10 km za miastem... A tutaj 2 gości próbowało wyjechać z lekkiego dołu, trwało to godzinke i dużo mordęgi, koło domu babci... :-P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemo_CK Opublikowano 10 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2010 Dziś ok 17 na Ursynowie: Były 3 takie fale ponadgodzinne, ze po zostawieniu auta na parkingu pod marketem na 20 minut odśnieżałem je kolejne 10 warstwa śniegu na 20 cm z każdej strony. Na fotkach widac troche szumu, ale widać też jak gęsto sypało;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
19Urban94 Opublikowano 11 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2010 A teraz temperatura ma jeszcze spaść... A co będzie w ferie.? B) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BARTIG Opublikowano 11 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2010 u mnie jakiś czas temu było tak: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 11 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2010 u mnie jakiś czas temu było tak: ja mam czarne i nic nie widzę. popraw odpowiednio linki żeby to można na forum zobaczyć, a nie wchodzić po linku gdzieś dalej. PS Ciekawe, w FireFoxie mam czarne a w IE obrazki się wyświetlają :-? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arczi92 Opublikowano 11 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2010 P_r_z_e_m_o, a mi na Firefoxie widzi normalnie B) Ruda Śląska opadów brak temp -2*C Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BARTIG Opublikowano 11 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2010 P_r_z_e_m_o, nie mam co poprawiać bo działa, też używam FF może to chwilowa niedyspozycja imageshack Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pizza Opublikowano 11 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2010 Jaśniepan w sobotni poranek i wspominan rzeźba śnieżna pozostawiona do dalszej ewolucji Nieruchomość sąsiadów, jest to Corsa B, tak wyglądała w sobotę po przejeździe pługa po osiedlu Ta sama nieruchomość wczoraj wieczorem gdy ruszyłem po Jaśniepana Jaśniepan po postoju pod garażem sąsiada Jaśniepan w garażu po zrzuceniu hałdy śniegi i walce z lukrem Plac przed firmą, po kilkuminutowej walce i niedowierzaniu sąsiadów udało mi się wjechać, w tle kolejka saomochodów pracowników z sąsiedniej firmy w oczekiwaniu na możliwość wjazdu na ich część parkingu I widok dalszej części placu przed udaną próbą odśnieżania Droga alternatywna do urzędu dzielnicy, dla niedowiarków to jest Warszawa B) Plac po odśnieżeniu, ale tak nie do końca (spory kawał jeszcze został do odgarnięcia), operatorzy widlaków używanych do tej zabawy spisali się całkiem dzielnie, wózki także B) [ Dodano: 2010-01-11, 23:40 ] Coś nieśmiało popaduje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olo2oo1 Opublikowano 12 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2010 B) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BARTIG Opublikowano 12 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2010 takim to można jeździć :-P [ Komentarz dodany przez: gojgien: 2010-01-17, 15:00 ] mnie wygląda na to że "taki" a też się zes..... zakopał B) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
19Urban94 Opublikowano 17 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2010 Poznań około godziny 15.00: - Temperatura w granicach -3*C - Śnieg sypie.. B) Megi cały tydzień raczej będzie stała, więc będę do niej regularnie zaglądał i zdejmował z niej kolejne warstwy śniegu... B) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ko-ma Opublikowano 17 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2010 Okolice Kielc 15.30 Opadów nie ma od czterech dni, dziś rano osiadł szron. Śniegu nadal leży bardzo dużo, na bocznych drogach gruba ubita warstwa. Temperatura poniżej zera, aktualnie -3, w nocy spadło do - 10 Dzień pogodny, wręcz słoneczny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek1987 Opublikowano 18 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2010 a w Rzeszowie snieg tylko leży, temp w dzien -3 = -5 a w nocy dochodzi do -10 snieg nie pada droga czarna ogolnie lipa a nie zima. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 18 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2010 RYBNIK- pada, prószy, sypie i tak na przemian przez cały dzień, do nadal. Temp. -1 do 0. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi