19Urban94 Opublikowano 10 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2010 gojgien, Ty to masz piękne widoki.... Nie ma to jak mieć własny dom,a nie mieszkanie... :evil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kbarann Opublikowano 10 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2010 w Łodzi narazie nie pada... ale zobaczymy cały dzień przed nami... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arni88 Opublikowano 10 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2010 W Krk sypie i to ostro takim grubym śniegiem, drogi tragedia... ,, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtas0305 Opublikowano 10 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2010 w centrum gdańska -4 stopnie ale śnieg nie pada i jest dobra widoczność. ale na obrzeżach to w nocy ciągle sypało i np moja dziewczyna została zasypana i odcięta od świata. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 10 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2010 Zima nadrabia to co deszcz zepsuł, sypie od rana i to ostro B) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arczi92 Opublikowano 10 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2010 Sypie od około 10 i nie przestaje B) drogi na osiedlu już praktycznie nieprzejezdne auta pod górkę maja nawet trud wjechać. Meganka wyciągnięta z garażu po 10 minutach już jest cała zasypana śniegiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lisiu90 Opublikowano 10 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2010 w Warszawie tak jest wszystko zasypane że ludzie nie mogą samochodami z miejsc parkingowych wyjechać B) chociaż pusto jest na drogach bo dużo ludzi siedzi w domach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomaszb Opublikowano 10 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2010 Sypie i chyba nie zamierza przestać zaś trza będzie Megi wykopywać spod śniegu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kataryniarz Opublikowano 10 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2010 Dziś 3mm lodu na całym aucie, to nie było skrobanie tylko kucie w lodzie :evil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dr4g0n Opublikowano 10 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2010 W Poznaniu tak samo. Sypnęło wczoraj śniegiem, tak, że wyjeżdżałem z miejsca parkingowego zasypanego pod zderzak. Potem miałem 40 minut postoju i wtedy zaczął padać marznący deszcz... Ale to co dzisiaj widzę na innych samochodach... jutro pewnie będzie rzeźba w lodzie jak kolega wyżej wspomniał B) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
19Urban94 Opublikowano 10 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2010 dr4g0n, ja już dzisiaj na postoju na włączonym silniku grzałem szybe przednia na full biegu wentylatora 15 min... Żeby cała odmarzła... :roll: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 10 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2010 Dzisiaj kolejna gruba warstwa śniegu ubita kołami. (tym razem wszystkie foty robione fonem) A tak wyglądają drogi w Rybniku. I trochę jeszcze świątecznego rynku Na dachu FOCUS-a I przed domem (tym razem od strony ulicy) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 10 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2010 Po wczorajszych opadach, niestety deszczu ciężko dzisiaj było odbić to co zaspawało całe autko. Powstała warstwa lodu około 0,5 cm. Najgorzej było w miejscu mocowania wycieraczek bo tam to 6 cm lodu zalegało. Śnieg taką warstwą lodu został pokryty, że moja waga (około 88kg) nie załamywało tego lodu pod stopami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baciuś Opublikowano 10 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2010 warszawa minus 4 sypie śnieg, a co do lodu na szybach też miałem przyjemność sie z nim spotkać B) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blizniak53 Opublikowano 10 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2010 W tej chwili w Łodzi nie pada, ale jest go wystarczająco dużo. Również pod kołami :roll: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi