Arczi92 Opublikowano 23 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2010 Nie pada - 15°C słoneczko świeci. Clio po nocce na dworze odpaliło za pierwszym razem B) mimo że w nocy było -18°C Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
19Urban94 Opublikowano 23 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2010 -12.5*C Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 23 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2010 Niestety nie pada - teraz -12 ale raniutko było - 20 st. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pers Opublikowano 24 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2010 śnieg nie pada ale o 2 godziny temu było -23 stopnie , ciekawe czy aku mi nie padł. Dwa dni stoi :-/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
19Urban94 Opublikowano 24 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2010 pers, jeżeli nie był rozładowany to nie masz cie co martwić, to nie diesel... B) Dziadek w Thali jak temperatura była na plusie miał napięcie na aku tylko 12V - to dolna granica, a jakoś wczoraj przy -15*C zapalił... B) W poznaniu teraz -18*C i nie pada.. Słoneczko wyszło... B) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gibki8 Opublikowano 25 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2010 Śnieg nie pada ale mróz czuć. Auto pali na strzała B) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 25 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2010 Mam na parapecie termometr w tej chwili pokazuje -11,5°C ale godzinę wcześniej pokazywał -13,4°C, Dym z kominów leci ze wschodu na zachód, a chmurki z północnego-zachodu na południowy-zachód. ;-) czyli ciepełko idzie B) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemo_CK Opublikowano 25 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2010 P_r_z_e_m_o, oglądałem właśnie prgnozę pogody i straszą mrozami i śniegiem od pierwszego tygodnia lutego, wcześniej kilka dni cieplejszych może być z temperaturą -5 do -8 B) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewy Opublikowano 26 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2010 W Warszawie, w prawdzie śnieg nie pada, ale termometr w Megi zakomunikował wczesnym rankiem -28sztC. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ł_y_s_y Opublikowano 26 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2010 W mojej małej mieścince czyli na skrzyżowaniu trasy 60-tki z 10-tką dziś z rana słupek rtęci spadł do -27 st. :shock: Mam nadzieję że niebawem koniec tych mrozów bo w końcu chciał bym umyć moją Megi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
19Urban94 Opublikowano 26 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2010 U mnie co prawda nie pada... Ale jak rano ojciec jechał do pracy to mówił, że było -20*C i Meg się lekko zakrztusiła przy odpalaniu.. B) A teraz jest -16*C... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamangel Opublikowano 26 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2010 W Krośnie o 6 rano scenic zmierzył -18*C. Teraz jak tylko schowało się słoneczko już jest -14*C. Na aucie ok.trzech solniczek przyklejonych i zmyć nie bardzo jest jak. No chyba że do kwietnia by sobie mogło postać i odtajeć - nierealne ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ko-ma Opublikowano 28 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2010 2010,01,28 8,00 intensywnie pada, zawiewa, na bocznych drogach leży z 15 cm luźnego śniegu. . -3 , silny wiatr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 28 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2010 Podobnie i u mnie - sypie - drogi bialutkie nawet w mieście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pizza Opublikowano 28 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2010 Pada drobny ale nieubłaganie. Jakieś -7. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi