Kreciq Opublikowano 9 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2012 Śrubka mogła wpaść przez otwory świec. Mogła wpaść również przez kolektor dolotowy, ale musiała by być mała, prędzej nakrętka i to też mała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelb5913 Opublikowano 9 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2012 (edytowane) Już pisałem kiedyś na forum - Chcesz mieć dobrze zrobione (naprawione) auto.?? zrób to sam.!!! Oczywiście w miare możliwości bo trudno robić samemu np uszczelkę pod głowicą pod blokiem. Ale mając kawałek swojego podwórka, podstawowe narzędzia, klucze... - naprawdę zachęcam żeby przeprowadzać naprawy samemu. To nic trudnego.!!! Edytowane 9 Lipca 2012 przez pawelb5913 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 9 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2012 np uszczelkę pod głowicą pod blokiem. Bez problemu dasz radę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelb5913 Opublikowano 9 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2012 Wydaje mi się że jednak byłoby ciężko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 9 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2012 Ale się da, jedyny problem to odkręcenie pierwszego odcinka wydechu i kolektora wydechowego, reszta to już pestka. Po odkręceniu, auto może sobie stać z podpartym silnikiem od dołu, dopóki nie zrobi się porządku z głowicą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trisha Opublikowano 10 Lipca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2012 (edytowane) Macie racje chłopaki to chodziło o nakrętke źle sie wyraziłem. Jeszcze mnie zastanawia fakt czy dała by rade na tych 3 tłokach wrócić no ale to juz historia... Edytowane 10 Lipca 2012 przez Trisha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Merkaba Opublikowano 10 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2012 Pewnie byś wrócił na 3 tłokach ale byłaby to dość długa podróż Niestety tak jest jak się jedzie do gościa który zna się na mechanice a nim nie jest... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trisha Opublikowano 10 Lipca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2012 Nie miałem pojęcia niby sporo osob tam jeździ bo to diagnostyka, on wiedzial że nie ma tej nakretki ale, powiedział ze nic sie nie stanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi