stes Opublikowano 10 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2012 Witam W Meganie od nowości nierówno mi wieje z kratek. Konkretnie, środkowe mocniej, skrajne przy szybach słabiej. Jak to u Was wygląda??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rectosei Opublikowano 11 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2012 Klima automatyczna czy manualna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stes Opublikowano 11 Lipca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2012 (edytowane) Klima automat. Ale to chyba bez różnicy Po włączeniu nawiewu, zdecydowanie słabiej dmucha z kratek przy szybach. Tak ten samochód ma od początku jak napisałem wyżej, a może czas udać sie do serwisu przed zakończeniem gwarancji? Edytowane 11 Lipca 2012 przez stes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michal.A. Opublikowano 11 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2012 Witam, Ja mam dokładnie to samo, tzn zauważyłem że nawiewy boczne słabiej wieją ale nie przywiązywałem do tego większej uwagi :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 11 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2012 Tak jest chyba w prawie każdym samochodzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stes Opublikowano 12 Lipca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2012 No to jestem w takim razie spokojniejszy :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michal.A. Opublikowano 12 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2012 Najważniejsze jest to żepo ok. 10 sekundach od uruchomienia silnika wali naprawde zimnym powietrzem. Megan III ogólnie zbiera same dobre opinie za klime w tym modelu. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stes Opublikowano 13 Lipca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2012 wali naprawde zimnym powietrzem Tak tylko że w tym momencie po prawym licu wieje juz konkretnie mrozem a po lewym lekki wietrzyk w upale ponad 30 st. i jeszcze ciepłota zza szyby . Przez tę różnicę w sile wiatru przypomniałem sobie o różnych siłach nawiewu właśnie w upały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michal.A. Opublikowano 13 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2012 W takiej sytuacji to tak, ja mam środkowe ustawione prosto do góry a przy oknie skierowane lekko na okno. Poza tym, na razie upały chyba odeszły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robpab Opublikowano 13 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2012 w modelu 2012 chyba został zmieniony program sterujący klimą bo muszę przyznać, że po wymianie sterownika klimy komfort mam przy ok 20st a nie jak poprzednio przy ok 22st Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi