renmegxx Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Witajcie, Złuszczyła mi się farba na jednym z przycisków radia. Wyjąłem radio i wydaje mi się, że można wymienić sam panel pozostawiając radio (czy się mylę?). Są zatrzaski u góry i dwie śrubki na dole. Czy jeśli się nie mylę, kupię używane radio i wymienię sam panel to wszystko będzie działać? Czy będę musiał kodować coś w ASO? Czy ktoś przerabiał temat? Pozdrawiam, Paweł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Tak da radę wymienić sam panel , nic nie trzeba kodować Jakie radio posiadasz ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
renmegxx Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2012 dzięki za informacje. Posiadam radio bez BT, takie jak tutaj http://allegro.pl/megane-scenic-clio-iii-twingo-radio-odtwarzacz-cd-i2541555260.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2012 (edytowane) Mam takie radio na zbyciu kompletne i sam przedni panel też by się znalazł Edytowane 15 Sierpnia 2012 przez cinas_ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woytus Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Ja już mam wymianę panelu w fabrycznym radio za sobą. Tyle że radio z BT. http://megane.com.pl/topic/34053-podswietlanie-radia/page__p__264173__fromsearch__1#entry264173 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grandfather Opublikowano 23 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2013 (edytowane) Dla poszukujących rozwiązania napiszę jak się sprawy mają. Sam miałem problem z łuszczącymi klawiszami od radia megane 3. Klawiszę są podświetlane led, wiec malowanie odpada, próbowałem ale efek mizerny. Sam panel jest demontowalny, wiec teoretycznie wystarczy wyciągnąć radio i nabyć panel. Panel w ASO kosztuje 350zł ! a na aukcjach nie sprzedają oddzielnie, wiec zbyt drogo jak za kawałek plastiku . Pozostaje kupić radio i wymienić koszt 100 - 400zł oczywiście używane ( pamietaj, każde radio ma kod do wprowadzenia ) Oryginalne nowe około 1300zł... Ja za swoje dałem 150zł igła i działa super, no i klawisze całe jak mnie to denerwowało Pozdrawiam Edytowane 23 Lipca 2013 przez Grandfather Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madmax74 Opublikowano 6 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2015 Witam, takie panele moge zaoferowac Praktycznie sa jak nowe W gre wchodzi wieksza ilosc Pozdrawiam cięcie Regulamin pkt. 5.6 - pl-literki Regulamin dodawania zdjęć P_r_z_e_m_o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi