wrajter Opublikowano 3 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2012 (edytowane) Witam ! Jestem tutaj nowy, w zasadzie dopiero co się zarejestrowałem. Mam problem z żarówkami, właśnie w tym momencie wymieniłem spaloną żarówke w kokpicie, problem jest następujący ponieważ po zamknięciu drzwi cały czas mi świeci i taki sam problem jest z żarówką w bagażniku Z góry dziękuje za odp. Regulamin pkt. 5.10 To jako nowy zacznij od zapoznania się z regulaminem forum. -Prezes Edytowane 3 Września 2012 przez Prezes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrarek Opublikowano 3 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2012 jeśli to SCII PhI to podomykaj schowki w podłodze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olej897 Opublikowano 3 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2012 Albo na clipa bo w kompie się zwiesiło coś. Miałem podobny problem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi