Jezyk Opublikowano 3 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2012 Mam pytanie czy istnieje możliwość przeprogramowania dachu tak aby otwierać go podczas jazdy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 3 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2012 A bogaty jesteś i chcesz go wyrwać Wystarczy niewielka siła aby coś uszkodzić ale kto bogatemu zabroni ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ufo23 Opublikowano 3 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2012 istnieje, są gotowe zestawy które trzeba wpiąć w elektronikę dachu i można ustawić otwieranie dachu np do 30km/h (maks 60km/h), jest też opcja jednorazowego wciśnięcia guzika aby zamknąć szyby lub dach. Moduł ten jest dostępny za coś koło 300 euro (nie pamiętam dokładnie). wystarczy poszprerać po googlach zastanawiałem się nad tym, ale cena odrzuca, tym bardziej, że kolega Prezes ma dużo racji, po co ryzykować. Ja bardziej kombinuję, jak zamykać dach lub szyby z pilota. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jezyk Opublikowano 4 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Września 2012 Dziękuje za rade myślałem że istnieje możliwość przeprogramowania niestety w tej sytuacji na razie sobie odpuszczę. Odnośnie otwierania podczas jazdy miałem na myśli prędkości między 30-50 km/h a nie 100 km/h lub więcej.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 6 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2012 miałem na myśli prędkości między 30-50 km/h Zrób sobie mały spadochron i wystaw go za okno i zobacz co się dzieje przy takiej prędkości jak podajesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario1300 Opublikowano 17 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2023 Czy ktos wie jak zasymulowac rozlozona rolete w bagazniku,zeby otworzyc dach,megane 2 cc REGULAMIN Forum się kłania pkt 5.6 - Prezes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szuszu Opublikowano 17 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2023 Czujnik jest pod nr. 1479. W załączniku masz schemat. 0263_A3.PDF Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi