dante52 Opublikowano 4 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2012 Witam! Chce zaślepić zawór Egr w swojej Meganece IIphI 1.9 Dci 120km numer silnika F9Q 800. I czy ta zaślepka będzie pasować? http://allegro.pl/1-5-mm-zaslepka-egr-renault-1-9-dci-f9q-812-i2568327257.html Z góry dziękuje za odpowiedź! Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomik Opublikowano 4 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2012 Myślę, że tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dante52 Opublikowano 4 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Września 2012 (edytowane) Mam znajomego w Renault i powiedział że wszystkie zawory Egr w pojemnościach 1.9 Dci były takie same oprócz 130km więcdlatego pytam Edytowane 4 Września 2012 przez dante52 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomik Opublikowano 4 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2012 A ja się pytam, po co piszesz te same posty w dwóch tematach Znasz już odpowiedź więc nie prowokuj ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi