Nojz Opublikowano 20 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2012 (edytowane) Tak jak napisałem w temacie. Mam problem, szybe pasażera przód moge opuscić z każdego guzika, lecz żeby ją podnieść musze tego dokonać guzikiem do podnoszenia wszystkich szyb, czy jest możliwe, że szyba jakoś sie rozprogramowała? Jesli nie to w czym może tkwić problem i jakie były by szacowane koszty naprawy? Dodano: 21 wrz 2012 - 00:01 Orjętuje się ktoś w tym temacie? Edytowane 11 Września 2012 przez Nojz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wydma Opublikowano 21 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2012 (edytowane) Jeżeli dobrze rozumię ...Szyba w przednich drzwiach nie da sie podnieść przyciskiem w drzwiach a opuscić sie da ? Jak tak to pewnie na stykach w przycisku coś zaśniedziało lub sie jakiś paproch dostał wyjąć ,rozebrać ,przeczyścić jak nie pomoże to trzeba wymienić . Edytowane 21 Września 2012 przez Wydma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nojz Opublikowano 23 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Września 2012 Też o tym myślałem, ale na przycisku od strony kierowcy też można jedynie opuscić. To moze byc ten problem co napisałeś czy raczej nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi