pasek Opublikowano 19 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2012 Przed chwilą znalazłem taki artykuł http://moto.wp.pl/kat,55194,title,To-koniec-tuningu-na-terenie-UE,wid,14934158,wiadomosc.html?ticaid=1f324&_ticrsn=3 Co wy Koledzy na to ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airbites Opublikowano 19 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2012 Załuje ze jestem w EU. Bo przez EU wszytko drożeje, życie staje szkodliwe np. usuwanie żarówki zastępując szkodliwe świetlówki, więcej sprowadzonych złomowisk do polski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu Opublikowano 19 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2012 (edytowane) Nie chce mi się w to wierzyć, naciągany tytuł artykułu. Edytowane 19 Września 2012 przez Krzychu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wydma Opublikowano 19 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2012 głupota napewno to nie przejdzie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aston76 Opublikowano 19 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2012 usuwanie żarówki zastępując szkodliwe świetlówki W każdym kiosku Ruchu bez problemu kupisz żarówki 100W. A jak obeszli przepisy to proste: wystarczyło na pudełku umieścić napis, że nie do użytku domowego. Albo że żarówka warsztatowa wzmocniona i dalej można je sprzedawać według prawa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 19 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2012 (edytowane) wystarczyło na pudełku umieścić napis, że nie do użytku domowego Widziałem również takie 100W z napisem: "Urządzenie grzewcze, nie stosować do oświetlenia" a nawet żarówki nazywane żarówkami ale 98W, co też jest ominięciem przepisów wycofujących żarówki 100, 75, 60W. O 98W nikt w wytycznych nie wspominał przecież. Producent CHRL czyli kraj, który wie jak zarabiać na głupocie eurobiurokratów. W sumie ta UE nie jest taka zła, gdyby tylko tych idiotów na stołkach za biurkami dało się unieszkodliwić, wyeliminować..... Edytowane 19 Września 2012 przez gojgien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aston76 Opublikowano 19 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2012 Widziałem również takie 100W z napisem: "Urządzenie grzewcze, nie stosować do oświetlenia" Takie napisy są stosowane na żarówkach tradycyjnych sprzedawanych w Niemczech. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gimak Opublikowano 20 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2012 W sumie ta UE nie jest taka zła, gdyby tylko tych idiotów na stołkach za biurkami dało się unieszkodliwić, wyeliminować..... No to kolega mnie pocieszył, bo już myślałem, że tylko my wybieramy do parlamentu i sadzamy na stołkach za biurkami idiotów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luke16 Opublikowano 20 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2012 Ta UE się źle skończy oj bardzo źle ... Jak nie dobrowolnie to siłą/ustawą wprowadzą na na ACTA ... A zarobki??? Jak były małe tak są dalej małe... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suchorz Opublikowano 23 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2012 Mam nadzieje, że projekt nie przejdzie, bo bardzo ludzi straci pracę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi