k3tj0w Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Witam, od razu zaznaczam, że przeszukałem forum i odpowiedzi na mój problem nie znalazłem :D . A więc mam od kilku dni Megane II z Francji. No i jak się okazało ktoś tam miał radio Calamnte (czy jakoś tak) - mam nawet kartę gwarancyjną i instrukcję w "papierach" od auta. Aczkolwiek ktoś to radio ukradł/zabrał i teraz mam dedykowane radio Cabasse ze zmieniarką. Problem jest taki że ktoś kupując to droższe niededykowane radio zmienił wyświetlacz (tam gdzie temperatura i godzina są i nie mam na dole tych przycisków). Kod do radia wpisywałem poprzez pilot przy kierownicy. Ale nie doszedłem do tego jak zmienić godzinę. ;/ Może miał ktoś podobny problem ? Czy pozostaje mi odłączenie klemów od akumulatora o 00:00 i restart zegarka będzie na 00:00 i jakoś będzie działać? :D Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Czy pozostaje mi odłączenie klemów od akumulatora o 00:00 i restart zegarka będzie na 00:00 i jakoś będzie działać? :D rewelacyjny pomysł :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k3tj0w Opublikowano 30 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 rewelacyjny pomysł Dzięki :D Dorzucam zdjęcia jak to wygląda. Również radia może jakoś przez nie da się bardziej ludzkimi sposobami to zmieniać :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
babus Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 Na zdjęciu chyba widać jakąś ramkę wokół wyświetlacza. W oryginale nie występuje. Może przyciski są pod nią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k3tj0w Opublikowano 1 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 Zdejmowałem cały ten panel od wyświetlacza. W środku nie widziałem żadnych przycisków i okablowanie wyglądało na standardowe. CO do tego że ramka jest inna to zgadzam się ogólnie widać że ktoś zminiał wszystko ze względu na radio. Nie widząc rozwiązania zamontowałem już wszytko z powrotem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
acidfire Opublikowano 15 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2012 Godzinę ustawiasz przytrzymując na pilocie przy kierownicy przycisk source ten bliżej kierownicy. Zacznie migać godzina. Reszta + i - oraz source. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi