Gość Gracjusz Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 (edytowane) Witam wszystkich. Nie wiedziałem gdzie napisać wiec piszę tutaj... Mianowicie szukam kogoś, kto zdiagnozowałby moje Meganeke II, 1.5 dCi, K9K. Problem mam taki, że z rana odpala za 2 razem, teraz jak jest troche zimniej 6-10st.C zapala za któryś razem, po czym z rury leci biały dym (płynu chlodzącego nie ubywa). Wyskoczył bład wtrysków, próba przelewowa fatalna. Zregenerowano 3 wtryski (wymieniono zaworki) próba przelewowa OK. Nie wyskakuje już błąd wtrysków, ale nadal świeci SERVICE i Check injection. Bardzo proszę o pomoc. [email protected] gg 5148879 Jestem z Tychów. Wystarczy założyć jeden temat w odpowiednim dziale Drugi post poleciał do kosza.. Edytowane 1 Października 2012 przez P_r_z_e_m_o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 Sprawdź świece żarowe. Nawet dzisiaj ktoś o podobnym problemie pisał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Gracjusz Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 Papugować też niezbyt ładnie. Jak najlepiej je sprawdzić? Przez wyciągnięcie i podłączenie do akum. żeby zobaczyć czy grzeją? Dodano: 01 paź 2012 - 18:12 Dodam, że jak jest ciepło to pali za 2 razem i dymu prawie brak. Ma ktoś pomysł cóż to może być? Mam dość...aż wstyd go odpalać na parkingu. Regulamin pkt. 5.13 -Prezes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wydma Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 Co do clipa to napisz do cicika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Gracjusz Opublikowano 17 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2012 (edytowane) Znowu papuga Pisałem do niego, ale na stronie ma nap. ze był online w lutym wiec chyba się nie da z nim skontaktować :D Regulamin pkt. 5.13 -Prezes Dodano: 17 paź 2012 - 14:13 Witam Jest ktoś ze śląska kto mógłbym pożyćycz kabelek ELM? Chciałbym odczytać błedy. Mam już dość mojej meganki...może ten kabel mi coś powie... Edytowane 1 Października 2012 przez Prezes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pasek Opublikowano 17 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2012 Napisz do tego Pana http://406-klub.pl/index.php/topic/17404-auto-diagnostyka-tychy-oswiecim-pszczyna/page__p__149433#entry149433 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Gracjusz Opublikowano 17 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2012 Nie jestem w klubie 406. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pasek Opublikowano 17 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maku3212 Opublikowano 17 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2012 Na PW wysłałem namiary na gościa z Katowic... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Gracjusz Opublikowano 17 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2012 Dzięki. Nikt poważnie nie ma nawet ELM pożyczyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hymmen Opublikowano 18 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2012 Sprawdź świece żarowe jak radzi Przemo, jak trzeba wymień i kontrolka zgaśnie. Szukasz clipa a podstawowych rzeczy nie sprawdzasz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Gracjusz Opublikowano 18 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2012 Świece ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kowaldo Opublikowano 18 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2012 Kolego, czy jak wymieniałeś zaworki we wtryskach to zakodowałeś je na nowo w Clipie ? Bo jeżeli nie to może tutaj jest problem. Każdy wtrysk ma swój kod i taki sam kod musi być zapisany w komputerze dla danego cylindra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Gracjusz Opublikowano 18 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2012 Nie. Wtryski włożone w te sane miejsca. Więc kody chyba się nie miały jak zmienić, jak to te same wtryski... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi