Pit27 Opublikowano 2 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2012 Witam wszystkich forumowiczów po prawie 2 latach przerwy ! Po okresie posiadania innego samochodu, meganka wróciła ! Pod postacią meg III grandtour. Panowie poprzedno miałem 1,5 dci, teraz też ale niczego nie mogę znaleść pod maską, to zupełnie inny silnik ? Nie mogę zlokalizowac turbiny i filtra przeciwpyłkowego. Mam jeszcze jedno pytanie, przy starcie zapala się kontrolka ESP ale nie ma wyłacznika, tak ma być ? To zn esp jest niewyłączalne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 2 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2012 Witaj po przerwie, ale.. 1) przypomnij sobie regulamin 2) witamy się tu Resztę znajdziesz używając :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi