damian_opole Opublikowano 2 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2012 (edytowane) Witam. Chciałbym zmienić te nudne wnętrze mojej meganki. Myślałem o jakichś pokrowcach czy dywanikach w jaśniejszych kolorach. Chcę też zmienić oświetlenie.Myślałem coś o niebieskich diodach na suficie,a w drzwiach czerwonych.Tylko doradźcie mi jakie te diody wybrać,czy te z allegro po 3 zł będą się nadawać czy lepiej kupić droższe? I wgl jak te chore żarówki wyjąć,próbowałem dzisiaj i nic,byłem ostrożny żeby nie zepsuć czegoś.Chodzi mi o same żarówki,plastkiki wiem jak wyjąć. I jakie są żarówki nad tablice?? Na przyszły rok planuje zmienić oświetlenie w zegarach i całe nagłośnienie na coś mocniejszego;) Edytowane 2 Października 2012 przez damian_opole Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slaanesh Opublikowano 5 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2012 Wg mnie niebieska podsufitka odpada, nie wygląda to ładnie. Dywanik ładny welur strzel do modelu auta. Diody kupuj z oznaczeniem "SMD5050" (nowszy model, świecą mocniej) o typie "can bus" jeśli masz komunikat w aucie o uszkodzonej żarówce. Na tablice chyba masz C5W rurka, tylko zmierz ile mm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sekal Opublikowano 6 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2012 Wg mnie niebieska podsufitka odpada, nie wygląda to ładnie. Dywanik ładny welur strzel do modelu auta. Popieram a nie chce kolega sobie wrzucić beżowych plastików? Auto diametralnie się odmieni, wnętrze jest znacznie przyjemniejsze i wygląda o wiele młodziej, a wiem bo mam porównanie do innej m II Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian_opole Opublikowano 8 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Października 2012 A jeśli mam poduszki powietrzne boczne w siedzeniach to czy normalnie mogę założyć na nie pokrowce?? Czy będzie coś przeszkadzało w razie 'W'? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit-men Opublikowano 8 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2012 Można ale są specjalne do bocznych poduszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian_opole Opublikowano 8 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Października 2012 Czyli te już odpadają?? http://allegro.pl/skora-pokrowce-samochodowe-profilowane-zaslonki-i2669044301.html Jeśli tak to czy mógłbyś mi podać jakiś przykład takich pokrowców?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebek0720 Opublikowano 16 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2012 (edytowane) XXX Edytowane 25 Maja 2021 przez sebek0720 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VisTer535 Opublikowano 5 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2013 (edytowane) Ja w swojej megance pomalowałem na pomarańczowo srebrne obręcze od zegarów, obręcz od dźwigni zmiany biegów a jutro się pewnie wezmę za ręczny. Ciekawie się to dość prezentuje. Edytowane 8 Stycznia 2014 przez VisTer535 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dynamique Opublikowano 26 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2014 Mam takie pytnie. Wspomniałeś że malowałeś plastiki od zegarów... I tu pytanie zdejmowałeś je czy małowałeś w samochodzie bo również chcę lekko zmienić design i zastanawiam się czy da się je ściągnąć jakoś mało inwazyjnie od środka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KajkaM Opublikowano 4 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2015 Pomarańczowe elemnety w tuningu sa naprawdę świetne. Podkrecaja sportowy rys. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi