eeenia Opublikowano 6 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2012 Witam potrzebuje SCHEMAT skrzynki elektrycznej z przekaznikami bsi do Renault MeganeII 1,6 głowny problem to z wycieraczkami nie działąją. silniczek sprawny na krotko chodzi zasilanie nie dochodzi do wtyczki szukam długo schematu ale konkretnego do tego samochodu nie znalazlem Dodano: 06 paź 2012 - 18:52 jakąś chociaż podpowiedziedz gdzie znajde? czy musze wejsc na Download i zeby cokolwiek pobrac zarejestrowac sie znowu tam na kolejnej stronie. bylbym wdzieczny za podpowiedz.. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nel Opublikowano 6 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2012 Napisz co konkretnie potrzebujesz.Bo schematu samego BSI(płytki z przekaźnikami ) nie ma .Możliwe jest tylko rozpiska wtyczek które dochodzą do BSI lub w twoim przypadku schemat wycieraczek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eeenia Opublikowano 6 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Października 2012 nie posiadam napięcia na wtyczce wchodzącej do silniczka a silniczek na krótko podpięty chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nel Opublikowano 6 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2012 Może ci to pomoże. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eeenia Opublikowano 7 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Października 2012 Dzięki za Schemat! ale jeszcze jeśli mógłbyś pokazać który konkretnie to jest przekaznik od Wycieraczek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 7 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2012 Tam nie ma przekaźnika! 212 to silniczek wycieraczek ze stycznikiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eeenia Opublikowano 7 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Października 2012 A czy ktoś miał taki problem i powie mi z jakiego powodu nie mam napięcia na wtyczce przed silniczkiem? To musze sie dowiedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nel Opublikowano 7 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2012 Napięcie na silniczku jest tylko w chwili gdy pracuje wycieraczka - jak nie pracuje nie ma napięcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eeenia Opublikowano 7 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Października 2012 ale żeby wycieraczka pracowała musze mieć napięcie na wtyczce która wchodzi do silniczka.. czy dobrze mysle? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nel Opublikowano 8 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2012 Jak włączysz I bieg wycieraczki to na pinie2 powinno pojawić się napiecie plus w odstępach na ile masz ustawione przerwy .Jak włączysz II bieg to na pinie 1 powinno być cały czas napięcie plus.Powrót do pozycji spoczynkowej odbywa się przez pin 6. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eeenia Opublikowano 8 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Października 2012 Witam ponownie ja dalej z tymi wycieraczkami na wstepie ja do slniczka wycieraczek mam wtyczke cztero pinowa i na niej niema napiecia co moze byc przyczyna ze go tam niema na zadnym pinie czy to moze pajak przy kierownicy Pozdrawiam Serdecznie Regulamin pkt. 5.6 - pl-literki P_r_z_e_m_o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 8 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2012 Podaj rocznik auta. Masz wycieraczki automatyczne, tzn same włączają się podczas deszczu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eeenia Opublikowano 8 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Października 2012 rocznik 2003 1.6 16v tak posiada czujnik dszczu ale juz jak go kupiłem to nie działał a teraz wcale nie działaja czasam pojawia sie na piecie na wtyczce przed silniczkiem ale sporadycznie i słabe prosze o jkies wskazówki bo juz wysiadam przynim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 8 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2012 pojawia sie na piecie co się pojawia na pięcie Przykro mi ale cały czas pokazuje ten sam schemat. Wtyczkę i rozpiskę pinów nasz w załącznikach. wtyczka.pdf piny.pdf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eeenia Opublikowano 8 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Października 2012 ale czy mozesz mi odpowiedziec czemu niemam zasilania na tej kostce przy slniczku co morze byc przyczyna bo juz niemam sił daj jakies wskazówki bo wywale te auto na złomeks bo nerwy mnie puszczaja pozdro Regulamin pkt. 5.6 - pl-literki P_r_z_e_m_o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi