Misiekkk Opublikowano 11 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2012 żarówki w mojej megance padają po 3-4 miesiącach. Jaka może być tego przyczyna? skrzynka bezpieczników pod maską jest ok bo elektryk sprawdzał. Może to być wina lamp? myślicie ze warto założyć zestawik a-la-xenony? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzemyk Opublikowano 11 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2012 Czy elektryk zmierzył napięcie w instalacji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiekkk Opublikowano 11 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Października 2012 mierzył i ponoć było w granicach normy. możliwe ze cos moze byc z wtyczką do samej żarówki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej3521 Opublikowano 11 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2012 Miałem podobnie dopiero jak założyłem żarówki Philipsa to mam spokój Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ponuryzniwiarz Opublikowano 11 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2012 Nie mam meganki ale scenica więc bisko.Miałem tak samo,regularnie co 3 miesiące padała któraś z żarówek.Albo przestawała świecić.Wyjęta okazywała się nieuszkodzoną.Wina leży po stronie kostki gdzie wpinana jest wtyczka z przewodem.Wyjmij lampe,i w złączu w lampie odegnij troche blaszki zeby twardo się stykały z zasilaniem.Od około roku cisza w temacie,zapomniałem o tym całkowicie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiekkk Opublikowano 11 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Października 2012 no dzieki. sprobuje jutro tak zrobic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czacha Opublikowano 12 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2012 myślicie ze warto założyć zestawik a-la-xenony? Chyba prędzej światła dzienne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olej897 Opublikowano 12 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2012 (edytowane) Jak najbardziej polecam Swiatla dzienne Regulator swiatel dziennych SD-2. Bez modyfikowania grilla i okablowania. Efekt również jest jak najbardziej fajniejszy i cena mała. Przy montowaniu polecam puszkę regulatora włożyć w szczelny worek albo i dwa worki, a następnie wcisnąć pod plastik pod wycieraczkę. Nie widać ani kabli ani puszki, a woreczek potrzebny bo przy deszczu potrafi się zalać i spinola dać Edytowane 12 Października 2012 przez olej897 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borysek123 Opublikowano 18 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2012 (edytowane) Miałem podobnie dopiero jak założyłem żarówki Philipsa to mam spokój W tamtym roku miałem tak samo.W 3 miesiące poszły 3 komplety żarówek. Okazał sie uszkodzony regulator napięcia. Po wymianie założyłem Philipsy- świeciły rok. Teraz w tyg lewą musiałem już wymienic i to w ASo bo tam jest takie super dojście ze szok ;) Edytowane 18 Listopada 2012 przez borysek123 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bania Opublikowano 19 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2012 Witam. powiedzcie gdzie szukać tego regulatora napięcia. moja lewa żarówka średnio żyje 3-4 miesiące ale teraz mnie zaskoczyła i umarła po 5 tygodniach. prawa od roku świeci. gdzie jeszcze może być problem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aston76 Opublikowano 19 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2012 Witam. powiedzcie gdzie szukać tego regulatora napięcia. Najszybciej w alternatorze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bania Opublikowano 20 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2012 ok aston76 ale czy walnięty regulator nie miałby wpływu na całą instalację? u mnie ciągle pada tylko lewa żarówka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aston76 Opublikowano 20 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2012 (edytowane) Miałby. Proponuję przyjrzeć się masie w tym reflektorze i ją poprawić. Edytowane 21 Listopada 2012 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bania Opublikowano 21 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2012 dzięki aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Obiboc Opublikowano 21 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2012 U mnie paliła ciągle prawa , wymieniałem żarówki co 2-3 miesiące rekord po tygodniu, więc zdjąłem zderzak okazało się że kostka do żarówki zaczęła się upalać, odciąłem założyłem drugą kostkę . I mam spokój tak po roku wymieniłem 1 sztukę z lewej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi