zimnica4666 Opublikowano 17 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2012 Mam pytanie dotyczące włącznika, który znajduję się nad pedałem sprzęgła wygląda tak samo jak włącznik stopu. Za co odpowiada ten włącznik ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 17 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2012 Jego informacje mają kilka zastosowań do sterowania pracą silnika, a również do umożliwienia lub blokowania możliwości rozruchu, w zależności od włączonego biegu w skrzyni, lub położenia neutralnego. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zimnica4666 Opublikowano 30 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Października 2012 Mam pytanie... Czy czujnik znajdujący się nad pedałem sprzęgła jest taki sam jak czujnik stop... ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 30 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2012 A nie prościej i szybciej będzie zajrzeć co tam masz w aucie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zimnica4666 Opublikowano 2 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2012 Drogi kolego... oczywiście że zajrzałem, ale wygląd zewnętrzny jest mi obojętny Moje pytanie dotyczyło tego czy te dwa czujniki są takie same jeśli chodzi o działanie czyli czy można je zamieniać ??? Pozdrawiam Dodano: 02 lis 2012 - 09:00 Do P_r_z_e_m_o Ten wynik spalania na 100km masz aktualny?... strasznie dużo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi