artuoi Opublikowano 29 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2012 Ja powiem tak: Podobno auto sprzedaje się za tyle ile oferuje klient ale ja uważam że każde auto ma swojego klienta i o ile nie masz "noża na gardle" nie spiesz się. Ja sprzedawałem w kwietniu Peugeota, auto było bardzo zadbane z oryginalnym przebiegiem i dobrze wyposażone jedyny mankament to ślady korozji po stłuczce parkingowej na krawędzi maski (była dokumentacja i faktury bo trzymam takie rzeczy)i uwzględniłem to w ogłoszeniu. Przychodzili różni cudacy i wymyślali cuda na kiju, założyłem cenę sprzedaży i zdecydowałem że poniżej nie sprzedam. 2 miesiące stał aż w końcu zadzwonił gość z kartki na szybie, zapłacił powyżej mojego minimum. Piszę o tym ponieważ dzwonił ostatnio w sprawie haku który zapodział się w piwnicy. Gość jest bardzo zadowolony (wymienił tylko olej i klocki po wakacjach) a ja mam satysfakcję że "Czesiek" trafił w dobre ręce, nikt na mnie psów nie wiesza a ile chciałem zainkasowałem:).PS. Szkoda że nie wystawiałeś jej w kwietniu, sam bym kupił bo idealnie mieści się w moich założeniach.(Swojej "Helgi" szukałem 3 miesiące przebijając się przez kilkanaście trupów i sprzedawców dzięki którym nakręciłem masę kilometrów) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sekal Opublikowano 29 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2012 teraz dużo osób z zakupem będzie czekać do nowego roku nie jest to najlepszy czas na sprzedaż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zawisza1980 Opublikowano 29 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2012 Niby gdzie znalazłeś vin dekoder w necie? Bo ja szukam i żaden nie pokazuje i nawet nie wie co to za model renault. Słabo szukałeś :( proszę bardzo http://vin-decoder.pl/VF1KMRG0632033336 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sony77 Opublikowano 30 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Października 2012 wNa razie nikt nie zadzwonił,z kartki zapytało dwóch"jaka cena" to nie zainteresowali się. W niedziele w tym tygodniu po świętach wybieram się na giełdę w Bydgoszczy. pożyjemy zobaczymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malyv8 Opublikowano 6 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2012 Ten dekoder Vin, to jakis żart, same głupoty wypisuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom2125 Opublikowano 7 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2012 wystawiłem na próbę na kwotę 16900zł i ani jednego telefonu nie miałem od dwóch mcy Zrób przegląd to od razu będziesz miał zgłoszenia. :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sony77 Opublikowano 7 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2012 Dzwonią tylko handlarze typu dam "12 tys zł".... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pcz_07 Opublikowano 7 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2012 na renault.pl sprawdzisz dokładnie co powinno być w aucie po vin-nie :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sony77 Opublikowano 9 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2012 Dopisałem ze dodaje komplet felg z nowymi oponami zimowymi Klebera za 1200zł z dopłatą,ciekawe czy ktoś ruszy z telefonami;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrzokolic Opublikowano 12 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2012 To moze i ja dodam swoje. Na ile wyceniacie autko rok pr. 2004 5 drzwi ,poj 1,5 moc 82 KM , kolor metalik 2 własciciel ( ja ) kupiony praktycznie od rodziny ,kupiony w ASO w Polsce orginalny przebieg 151 tys 100 % bezwypadkowy wymieniony rozrzad + p.w. w ASO przy 80 tys regularnie wymieniane oleje + na serwis cały czas po wymianie łożysk + poduszek amory , klocków tył , poduszek po silnikiem ( wszystko w tamtym miesiącu ) wszystko sprawne , ma obdarcie parkingowe na tylnim błotniku ( PZU wyceniło szkode na ok 900 pln ) dodatkowy kpl opon ( ale chyba 2 do wywalenia ) wyposażenie : elektryka szyby x 4 , klima , wycieraczki automatyczne ,wk , cz, alarm , pilot , halogeny i takie tam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pcz_07 Opublikowano 12 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2012 na mój gust 15-16 tysi trzeba cenić, ale poniże tej dolnej granicy bym nie sprzedał, jak wszystko hula i nie musisz :( ogólnie jak nie musisz to nie sprzedawaj :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sony77 Opublikowano 18 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2012 Dziś byłem na giełdzie w Bydgoszczy i powiem Wam masakra,żaden nawet nie przyszedł obejrzeć chociaż. Był Megane 5 drzwi hathback 2006 rok czyli po lifcie na tablicach francji jakaś młoda para ogląda pod maską poszedłem zobaczyć a tam brak osłony silnika,brak osłony akumulatora,wszystkie kołki są inne nie oryginalne,cały przód kombinowany podpowiadam ze mam kombi na sprzedaż w stanie lala a oni dalej wolą oglądać padalca....niestety nie da się wytłumaczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 18 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2012 Czyli wychodzi na moje. Schodzisz znowu z ceny lub czekasz dalej. ;) Zejdź do ceny przy, której zaczną dzwonić a do sprzedania to i tak z 500 jeszcze mniej ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borysek123 Opublikowano 18 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2012 (edytowane) Również za swoją Renie 1,5 DCi 106KM kombi zapłaciłem troche wiecej. Mam rok 2006 a w styczniu 2010 zapłaciłem za nią 28 tyś. Auto kupione u Dealeara Reno w Oświęcimu. Jeżdziło w firmie tego nie kryje. Miał przebieg 90tkm. Na dzień dzisiajejszy ma lekko ponad 130tkm i wszystko hula jak trzeba. Poza olejami filtrami, regulatorem napięcia rozrzadem i naprawa klimy wszystko jest ok. Jestem z niej bardzo zadowolony i oby tak dalej. Edytowane 18 Listopada 2012 przez borysek123 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sony77 Opublikowano 18 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2012 Czyli wychodzi na moje. Schodzisz znowu z ceny lub czekasz dalej. ;) Zejdź do ceny przy, której zaczną dzwonić a do sprzedania to i tak z 500 jeszcze mniej ;) Powiem Ci ze już nie zejdę z ceny,to już wolę jeździć dalej wiem co mam i dalej hula;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi