P_r_z_e_m_o Opublikowano 12 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2013 Ja tam nie tęsknie, biało jest drogi suche i odśnieżone, i tak jest dobrze :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anneetta24 Opublikowano 13 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2013 u mnie też nie pada i dobrze mi z tym ! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 13 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2013 A u mnie pada, od samego rana, tyle, żę jest powyżej 0°C i zrobiło się mokro. Przez moment leciały niezłe płaty śniegu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MB17 Opublikowano 13 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2013 U nas w małopolsce pada od jakichś 45 minut, temperatura oscyluje w okolicy 0 stopni, więc jak wieczorkiem przymrozi to niezła ślizgawka będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rolandzikl Opublikowano 13 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2013 Pada z małymi przerwami praktycznie cały dzień. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Merkaba Opublikowano 19 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2013 Sypie od wczorajszego późnego wieczora do teraz, aktualnie jakieś ~12cm mokrego śniegu. Temperatura oscyluje w granicach 0 -3. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 19 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2013 Coś tam sypie ale od wczoraj nic nie przybyło... nadal widoczne resztki z przed tygodnia i gołe trawniki.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danielek110 Opublikowano 19 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2013 No nasypało śniegu także w Jasieniu :lol: :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kroliq Opublikowano 19 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2013 w Skierniewicach w nocy nasypało ok.8 cm i ciągle pada :lol: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu Opublikowano 19 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2013 U mnie też ostro sypie, rano warunki na drogach były fatalne. Śnieg jest teraz mokry i ciężki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Megan92 Opublikowano 19 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2013 Bydgoszcz rano ponad 10cm sniegu. sypało do 10 rano. Scenic jak pług służył z garażu :lol: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anneetta24 Opublikowano 19 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2013 Szczecin - pada śnieg z deszczem :lol: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aston76 Opublikowano 19 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2013 I znowu zasypało Łódź. Chociaż drogowcy dali rade i da się sprawnie poruszać po mieście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 19 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2013 Pada śnieg, pada śnieg.... :) Ciągle pada ..... :lol: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawskip Opublikowano 20 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2013 w Jeleniej Górze od wczoraj ciągle pada i pada.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi