mek Opublikowano 28 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2012 Witam. Niedługo trzeba będzie udać się na mały przegląd wymienić kilka rzeczy oraz świece zapłonowe. I tu mam pytanko jakie świece zakupić, czy te co były w oryginale czy może jakieś z wyższej półki (sportowe czy coś takiego)? Proszę o pomoc. Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrarek Opublikowano 28 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2012 oryginał :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom2125 Opublikowano 28 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2012 Popieram. Ja stosuję Eyquemy i jestem zadowolony,poza tym taniocha..5,50 zł za sztukę. http://autonet24.pl/pl/c/Swiece-zaplonowe-EYQUEM/50 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 28 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2012 http://megane.com.pl/topic/1935-jakie-swiece-stosujecie-w-swoich-silnikach/page__p__19171__hl__jakie+%C5%9Bwiece__fromsearch__1#entry19171 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mek Opublikowano 28 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Października 2012 Dzięki za odpowiedzi :( @Prezes: ten temat już przeglądałem ale nie było tam nic o świecach do silnika F4RT... A natknąłem się jeszcze na taką: BRISK DOR14LGS - czy myślicie, że warto inwestować w sportowe (30zł/szt)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrarek Opublikowano 28 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2012 nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shymek Opublikowano 19 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2012 W przypadku świec do Megane 2,0 turbo w wersji sport jak najbardziej warto inwestować w świece. Najlepszy dostępny typ świecy to NGK PFR7Z-TG O ile Sportem jeździ się na PB98 to można i nie odczuwać różnicy (chyba że na wątpliwej jakości), ale iż producent dopuszcza tankowanie PB95 to potrafią na nim wypadać zapłony :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mek Opublikowano 16 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2012 Zakupiłem te co zaproponował Shymek. Temat do zamknięcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi