nicpon Opublikowano 5 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2007 tylko ze polówki mają troche wyzsza cene narazie musze przetestowac ich jakość a wiem ze w miare dobrej cenie i 100% bawełna jest kolor biały ale to juz uzgodni moja mamusia jutro, nie bede jej juz dzisiaj budził czapeczki te miałem pare dni temu na glłowie super leża ja ogolnie zle wygladam w czapeczkach ale ta to wszystkim bedzie pasowala Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu Opublikowano 5 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2007 Zamówienia będą zbierane wyłącznie mailowo, więc proszę się wstrzymać. Będzie stosowne informacja, na stronie głównej. Tu na razie dyskutujemy, widzę, że pomysł się spodobał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nicpon Opublikowano 5 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2007 tylko widzisz krzychu spodobał sie tym wlasnie co wiedzialem ze sie spodoba myslalem ze ktos sie odezwie spoza ekipy :-P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu Opublikowano 5 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2007 Wazne ze ekipie sie podoba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zdunman Opublikowano 5 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2007 ja jestem chyba spoza ekipy więc nie jest tak źle, a czy nie można wysłać jakiegoś automatycznego maila do np. użytkowników, którzy odwiedzili forum w ciągu ostatnich 30dni ? Może wtedy więcej osób się zgłosi :roll: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 6 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2007 GazMajster, co za różnica 21 czy 15 zł - ważne, że jest koszulka z nadrukiem, którym możemy się cieszyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 6 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2007 Dołączę się do dyskusji. GazMajster, w swej wypowiedzi poruszył ważną sprawę. Dla przykładu baseballówka z haftem powinna kosztować do 10 zł No właśnie! Mówimy tu o hafcie czy o nadruku? Co do koszulki, to sam zamówiłem dla siebie z haftem (nie ważne za ile) i wiem jak to się sprawdza, nawet po praniu. Po prostu jest świetnie. Gdyby tak czapki były haftowane.........Może wtajemniczeni podają więcej informacji na temat techniki wykonania logosów. (pytanie stawiam w odniesieniu do koszulek i czapek, wiadomo przecież, że trudno cokolwiek wyhaftować na kubku, bądź długopisie) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 6 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2007 gojgien, ja np. wole nadruk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrTea Opublikowano 6 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2007 nadruk może się sprać lub zetrzeć a haft nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 6 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2007 bronius,wiem, pamietam, haft Cię drapie. Proponowałem Ci nawet koszulkę z tetry. No ale mniejsza o koszulki, co z czapkami Haft, czy nadruk :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 6 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2007 MrTea, ale takiej koszulki nie nosisz na co dzień tylko na zlot zakładasz :-P gojgien, co do czapki to mi obojętne jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 6 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2007 bronius, i tu się kolego mylicie. Nie po to ją mam, by tylko na zlotach w niej paradować. Tam reklamy nie trzeba. Ja właśnie chodzę w niej często, szkoda tylko, że pogoda już nie ta i trzeba kurtkę zakładać. A tu można zobaczyć jak wygląda. http://megane.com.pl/album_personal.php?user_id=2372 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 6 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2007 Zgadzam się z kolegą - ja też jak tylko mogę to zakładam - reklama to reklama ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Abbadon84 Opublikowano 6 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2007 Jestem jak najbardziej za, pisałbym się na koszulkę i czapke. Świetny pomysł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gacek_fm Opublikowano 6 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2007 Też jestem za. Koszulka i polówka OK, najlepiej z haftem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi