niemcu Opublikowano 29 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2012 Witam Posiadam Renault Megane Grandtour z 2011 roku. Mam wbudowaną nawigację Carminat Tomtom. Nie posiadam karty do nawigacji. Mam problem z przestawieniem godziny. W ustawieniach parametrów mogę zarządzać bluetooth-em, radiem, telefonem, ale nigdzie nie ma opcji zarządzania zegarem, nie znalazłem też jakiś ukrytych guziczków itd. koło ekranu i kierownicy. Proszę o pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulon Opublikowano 29 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2012 (edytowane) Witaj Godzinę ustawisz w ustawieniach nawigacji a nie radia. Menu -> Zmień ustawienia -> Ustaw Zegar Sprawdź w instrukcji obsługi online (strona 45), dostępna jest tutaj: http://www.renault.pl/media/pdf/att00450635/Instrukcja_PDF.PDF lub w załączniku Pozdrawiam bulon [Zamiast załącznika proponuję link do download: http://megane.com.pl/files/file/131-instrukcja-obslugi-carminat-tomtom-2009/ - Krzychu] Edytowane 29 Października 2012 przez Krzychu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niemcu Opublikowano 30 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Października 2012 Rozumie,że bez karty nie odpale navi i nie zmienie godz? Próbowałem wkładać kartę SD 2 GB kingstona, ale pisze mi cos po francusku (carte introuvable)i jakiś plik się pojawia na tej karcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 30 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2012 Bez map nie pójdzie nawi dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magnatt Opublikowano 10 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2012 tez mam ten sam problem,probowalem wszystkiego wiec bez karty z mapa nie idzie przestawic godz trzeba czekac do lata to sie sama przestawi ŁD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paluszek Opublikowano 3 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2013 witam serdecznie ,w nawigacji fabrycznej jest ustawienie w menu język polski.napisy jak i wymowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszsz Opublikowano 14 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2014 może i jest takie ustawienie ale nadal jest do tego potrzebna karta na której są wgrane mapy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woytus Opublikowano 17 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2014 Jeśli macie navi z samochodem do rocznika połowy 2011 to można wgrać mapy z witaminką. Potrzebna tylko zwykła karta SD. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bogdan7711 Opublikowano 18 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2014 Witam ,odnośnie mapy z witaminką masz link lub dojście do takich map ,czy to są mapy tom toma czy też inne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 18 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2014 Mapy TomTom dla tomtom carminat Są już nowe mapy na 2014 r 925.5442 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woytus Opublikowano 18 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2014 Pewnie wg. regulaminu forum nie mogę Ci wstawić linka. Poszukaj w google. Wpisz frazę "peb carminat tomtom". Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi