dmoschqiens Opublikowano 1 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2012 Co sądzicie na temat tej megany http://otomoto.pl/show?id=C26654051 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sylwekdm Opublikowano 1 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2012 Gdzie jest haczyk? W tej cenie takie autko z takim przebiegiem? W takim razie 3 szt poproszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 1 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2012 Można przez PW właściciela podpytać, auto ma forumową naklejkę z nickiem Przeemoo84 http://megane.com.pl/topic/2276-upolowany/page__view__findpost__p__316924 i następny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vokan1991 Opublikowano 3 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2012 (edytowane) Oglądałem dzisiaj samochód. Totalna padaka! Przede wszystkim miało to tak niewiarygodnie mocnego dzwona w prawy przód ze aż próg zgięło, malowany był cały prawy bok, sanki pospawane dosyć nieudolnie w dodatku silnik leje jak cholera. Nawet nim nie jechałem bo się bałem że koła odlecą! Kupi go ktoś na pewno bo z zewnątrz wygląda obłędnie! Edytowane 3 Listopada 2012 przez vokan1991 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dmoschqiens Opublikowano 5 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2012 Dzięki wielkie za odpowiedź :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sylwekdm Opublikowano 5 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2012 I haczyk się znalazł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
picuch Opublikowano 6 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2012 Ze zdjęcia widać że to zrobił pakietu RS :) bo nawet nerki w zderzaku są od zwykłej wersji :) Ale fakt z zewnątrz wygląda dobrze. Ale widać po cenie że jednak coś nie halo :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi