max2001 Opublikowano 15 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2012 Witam wszystkich, Proszę o opinie i pomoc w ocenie poniższego Megane Grandtour 2003 1.9 dci http://moto.allegro.pl/renault-megane-ii-grandtour-1-9-dci-120-km-kombi-i2776462731.html czy warto się pakowć w ten samochód, jak oceniacie realny przebieg tego autka, i co może mnie spotkać z awarii w najbliższym czasie. Z góry dziekuje za pomoc i opinie. pozdrawiam W Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aston76 Opublikowano 15 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2012 Zdjęcia tak zrobione aby nic nie było widać. Brakuje radia fabrycznego a jest sterowanie pod kierownicą. Jakieś wgniecenie na drzwiach tylnich po stronie pasażera wydaje się być. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baciuś Opublikowano 15 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2012 kierownica jest mocno wytarta, lub wina zdjęcia, ale coś mi się zdaje że auto ma bliżej 300 tys. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
man35 Opublikowano 15 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2012 Witam Znam to autko bardzo dobrze i jest bardzo zadbane nie jest nic uszkodzone a kierowca dba o nie. Chyba nikt nie jest w stanie powiedzieć kiedy i co się zepsuje. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebcio76 Opublikowano 15 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2012 błotnik ma inny odcień niż drzwi i tylny zderzak czy to wina oświetlenia? Szczelina większa (niż normalnie) między zderzakiem a błotnikiem zdjęcie nr 4, no i ta kiera wydaje się wytarta tak jak mówił jeden z kolegów i siedzenie tez ma ślady wsiadania i wysiadania boczek od strony drzwi, nie mówię że ma kręcony przebieg bo wystarczy że ktoś jeździł i często wysiadał i wsiadał tak jak ja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aston76 Opublikowano 15 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2012 Znam to autko bardzo dobrze i jest bardzo zadbane nie jest nic uszkodzone a kierowca dba o nie. Chyba nikt nie jest w stanie powiedzieć kiedy i co się zepsuje. Podejrzewam, że pisał to właściciel auta. :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
man35 Opublikowano 15 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2012 Nie jestem właścicielem tego auta nie ten adres a tylko razem pracujemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brudijr Opublikowano 15 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2012 Albo se dokleił listwe, albo deksa była wymieniana :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sony77 Opublikowano 16 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2012 Przebieg na pewno ma większy ponad 300 tys km widać to po kierownicy,zresztą ja mam przebieg 186 tys km w Megance 2 to wygląda jak nowa. Jak chcesz kupić pewne auto to akurat ja mam na sprzedaż w idealnym stanie z potwierdzonym przebiegiem,zresztą można sprawdzic w Aso. W niedzielę będę na giełdzie w Bydgoszczy to możesz śmiało obejrzeć http://otomoto.pl/renault-megane-luxe-dynamique-serwis-salon-C24878467.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi