Kaziu Opublikowano 9 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2007 Witam. Czy wie ktoś który bezpiecznik odpowiada za światła mijania? W tamtym roku mi się spalił, myślałem że to żarówka ale po jej wymianie nadal nie świeciło. Teraz jest chyba to samo a wolałbym go sam wymienić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 9 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2007 Powinieneś mieć rozrysowane na klapce od bezpieczników. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaziu Opublikowano 10 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2007 Na klapce nie ma, mówie o tych obok akumulatora. Podobno są jeszcze jakieś bezpieczniki w środku w samochodzie ale nie wiem gdzie się znajdują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luca Opublikowano 10 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2007 No właśnie, gdzie są jeszcze bezpieczniki? Bo ja ciągle mam problem z tymi moimi pozycyjnymi ( http://megane.com.pl/viewtopic.php?t=4309 ), bezpieczniki w kabinie ok,żarówki ok, a nie swiecą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaziu Opublikowano 11 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2007 Znalazłem jakoś ten bezpiecznik i od drogowych. Luca na pewno masz to co u mnie. Bezpieczniki są po prawej stronie od akumulatora. obok filtra powietrza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luca Opublikowano 11 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2007 Dzięki, Kaziu, zaraz lecę na dół sprawdzić :) 20 minut później Nie znalazłem... :-( Koło akumulatora z lewej (stojąc od przodu autka) rzeczywiście jest jakaś skrzynka z bezpiecznikami, ale tam są tylko trzy 60A nie wiem jeszcze od czego, jeden od ABS i jeden od wtrysku i na dodatek żaden nie jest przepalony. PO prawej stronie akumulatora nie mam nic... Kaziu, możesz mi strzelić fotkę tej Twojej skrzynki z bezpiecznikami, bo chyba ślepy jestem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 11 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2007 Luca, Panowie- a nie przyszło wam na myśl, że macie inne auta :) Nawet pomiedzy benzynka a dieslem z tego samego roku jest różnica w instalacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luca Opublikowano 11 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2007 gojgien, hmmmmm, no fakt. Jak tak się przyjrzeć podpisom pod avatarkiem, to rzeczywiście, nieznaczną różnicę zauważam... :) Niech żyje ślepota! To w takim razie gdzie w Kupetce są jeszcze bezpieczniki od świateł postojowych :) (poza tymi w kabinie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi