ARTEMIDAN Opublikowano 12 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2014 To mnie uświadomiłeś co zrobić z pamięcią to będę wiedział tylko pamięć jest pewnie od drugiej strony jak to dalej rozebrać żeby nie uszkodzić ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 12 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2014 Delikatnie podważyć złącza bo one trzymają , pamiątka jest pod spodem płyty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrotom Opublikowano 19 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2014 (edytowane) ok gojgien Edytowane 19 Września 2014 przez mrotom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 19 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2014 (edytowane) Masz udzieloną odpowiedź na te pytania w innym temacie jaki zakładałeś. Edytowane 19 Września 2014 przez gojgien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demo1 Opublikowano 13 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2015 (edytowane) Witajcie, chyba jestem zmuszony wymienić w swoim aucie sterownik, powiedźcie mi co mam pokolei zrobić. kupić ten sam o tych samych numerach i co dalej ? dodam że mam cały, pełny system Hands Free. Edytowane 13 Czerwca 2015 przez demo1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 13 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2015 Kupujesz sterownik o tych samych numerach i należy sterownik zrobić na przuczenie lub skopiować immo do nowego sterownika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demo1 Opublikowano 15 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2015 Dzięki za odpowiedź, a orientujesz się czym zrobić przyuczenie i w jaki sposób ? jakaś instrukcja etc. ? Bądź jak skopiować to immo do nowego sterownika ? Jakim programem, jakim urządzeniem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shu90 Opublikowano 15 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2015 Programatorem, Ci panowie pewnie będą to wiedzieli: http://sentinel.com.pl/elektronika.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 15 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2015 (edytowane) Podaj nr sterownika to odpowiem :) Wystarczy przelutować eeprom / flash pomiedzy sterownikami Lub przeprogramować oryginalny wsad aby poszedł na douczenie Edytowane 15 Czerwca 2015 przez cinas_ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demo1 Opublikowano 18 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2015 (edytowane) Dzięki za odpowiedzi. Doczytałem że sterownik i komputer UCH to dwie osobne rzeczy, więc co mam dokładnie wymienić ? i właśnie z czego spisać ten nr sterownika ? z komputera UCH (plastik, apropo gdzie się on znajduje ? ) czy sterownika (metalowa obudowa koło akumulatora). Czy problem położenia wałka rozrządu znajduje się w UCH czy sterowniku ? a więc co jest odpowiedzialne właśnie za ppojawienie się tego błędu, bo niestety muszę coś wymienić. Edytowane 18 Czerwca 2015 przez demo1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 18 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2015 Hmm , chcesz wymieniać coś a nie wiesz co ? Komputer to to koło akumaltora na nim jest naklejka a na niej numer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demo1 Opublikowano 18 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2015 O to numery: 8200565863 8200494479 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 18 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2015 Immo w eepromie i flashu , stanowią komplet ( suma kontrolna ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demo1 Opublikowano 18 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2015 (edytowane) czyli podsumowując wymienić komputer o tych numerach czy UCH ? Czy komplecik musi być ? Dodam że mam System Hands Free Edytowane 18 Czerwca 2015 przez demo1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 19 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2015 Oddaj auto komuś kto ma o tym pojęcie Piszesz że chcesz wymienić komputer silnika ( nie wiadomo dla czego ) Podałeś numery sterownika silnika , odpisałem gdzie siedzi immo w sterowniku silnika https://pl.wikipedia.org/wiki/EEPROM"]eeprom[/url] i flash A ty odpisujesz czy wymienić UCH - uch odpowiada ze centralną elektronikę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi