Flacha Opublikowano 30 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2012 (edytowane) Wie ktos ile w nowym megane w wersji dynamique jest glosnikow i gdzie sa? a gdzie sa wolne miejsca? I czy w tych wolnych ewentualnie miejscach sa poprowadzone kable? Regulamin pkt. 5.6 -Prezes Edytowane 30 Grudnia 2012 przez Prezes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robpab Opublikowano 31 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2012 są 4 lub 6 głośników (rzadkość). Z przodu w drzwiach i ewentualnie w podszybiu (wysokotonowe), z tyłu w drzwiach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Big_Mac_ Opublikowano 31 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2012 Czy w podszybiu są poprowadzone kable? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robpab Opublikowano 31 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2012 Nie zawsze. Najlepiej zdjąć osłonkę i zobaczyć, jeśli jest wtyczka to są i kabelki :!: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rypek Opublikowano 5 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2013 (edytowane) Kolego, w grantour dynamiqu z 2010 r. jeśli nie masz w z tyłu wdrzwiach tweeterow fabrycznych to Twoje audio posiada tylko cztery miernie grajace glośniki. Na podszybiu pod maskownicą jest nacieta zaślepka a pod nią przyczepiona kostka z przewodem, taka standardowa do podłączenia głosnika. Taka samą kostke znajdziesz z tyłu w drzwiach pod tapiserką. Ja w swojej Meg wymieniłem nagłośnienie bo nie mogłem strawić tego charczenia! Obecnie zamontowałem Alpina zestaw dwudrożny. Z tego co pamiętam to na tapicerce drzwi z tyłu po jej ściągnięciu jest wytłoczone miejsce gdzie opcjonalnie montowane są tweetery. Edytowane 6 Stycznia 2013 przez Rypek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi