slavOK Opublikowano 19 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2007 Powinno być OK, zwróćcie uwagę na to, że wszyscy wypuszczają coś nowego a reno milczy od kilkunastu miesięcy, podobno pracują nad jakością i bezawaryjnością i stąd taka cisza ;) zobaczycie jeszcze pracownicy ASO reno będą się opierdzielać tak jak w toyocie ;) ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sornat Opublikowano 20 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2007 a gdzie w aso toyoty sie opierdzielaja??? z tego co wiem to toyota to juz nie ta toyota co kiedys i trudno juz o auto calkiem bezawaryjne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ala123 Opublikowano 20 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2007 Pracownicy serwisów Renault już teraz się opierdzielają (i dodatkowo jeszcze kombinują jak trzasnąć klienta w rogi - patrz Kiljańczyk w Wawie) za całkiem dużą kasę (płaci klient) a jeżeli chodzi o jakość to jest coraz lepsza, jednak długa droga jeszcze przed nimi. No i muszą popracować nad jakością usług serwisowych, bo obecnie to niewiele jest ASO, gdzie klient wychodzi zadowolony z usługi i kwoty którą za nią zapłacił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hustler Opublikowano 24 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2007 zobaczycie jeszcze pracownicy ASO reno będą się opierdzielać tak jak w toyocie ;) ;) Najnowsze badania wykazuja ze toyota nie cieszy sie juz taka bezawaryjnoscia jak kiedys... A wracając do tematu to ja mam tak (niezaleznie od marki), ze chocby nie wiem jak mi sie podobal jakis model, w chwili kiedy wychodzi nowy/nowszy, stary zaczyna mi sie wydawc oklepany i przestarzaly. Jakby wyjety z innej epoki. Gdzies tam pozostaje sentyment, ale to juz nie jest to. Nie chodzi mi tu tylko o to ze Megane II jest wg mnie duzo ladniejsze od strej meganki. Dotyczy to tez innych marek. Do niedawna symbolem wyrafinowania, stylu, kunsztu, harmoni itp. bylo dla mnie BMW seri "3" E46 Coupe. Nie mogłem sobie wyobrazic jak można zrobic bardziej elegancki i zarazem sportowy model tego auta. Teraz jak wszedł nowy model "trójki" (w tym coupe) wydaje mi sie ze E46 to auto dla zakompleksionych lub biedniejszych gosci albo dresów (jak kazdy stary model BMW). Czar prysł... Jedynie wyrażam szacunek dla M3 E46 z powodu jego osiagów, właściwości jezdnych i zastosowanej techniki. Choc ta przy nowym M3 tez juz wyglada blado ;-) Coż. Taka kolej rzeczy ze nowe wypiera starsze, a starsze zostaje dla tych ktorych nie stac na nowe (jakkolwiek by nie mowili ze jest inaczej :roll: ) Megane II bardzo mi sie podoba, Megane III wyglada swietnie na zdjeciach 03 i 04. Z wyglądu jest nowoczesne i dynamiczne zarazem. Czekam na finalny produkt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snap Opublikowano 15 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2007 http://www.motoradictos.com/2007/07/15-fot...ult-megane-2009 tyl jest REWELACYJNY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jazel Opublikowano 15 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2007 Konkretny!!!!!! :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly1984 Opublikowano 15 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2007 a może ktoś przetłumaczy tekst artykułu?? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszzd Opublikowano 15 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2007 nieźle wygląda, całkiem dynamiczna sylwetka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Megi Opublikowano 15 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2007 very nice :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrTea Opublikowano 15 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2007 musi pojeździć trochę po drogach jak każde nowe auto żeby oko się przyzwyczaiło do sylwetki :) .. .. ale ujdzie nawet :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jahu Opublikowano 15 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2007 Taka dygresja mi bardzo przypomina Opla Astrę OPC. A tak to fajna sylwetka tak jak ktoś napisal dynamiczna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JacekP Opublikowano 15 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2007 jako takie tłumaczenie googla: tutaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domin_g Opublikowano 15 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2007 Protoplasta nowego CC :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snap Opublikowano 15 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2007 to chyba ktos sam wymalowal na kompie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jazel Opublikowano 15 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2007 Ewentualnie to jest przerobka obecnego CC na WRC (tak jak w przypadku 307)... Z tym ze nigdy sie nie pojawila... Zupelnie to nie przypomina Megane 2009, a bardzo przypomina CC z 2004... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi