DrNO Opublikowano 23 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2007 nowe MeganeIII bedzie mialo premiere najprawdopodobniej w 2009 roku pierwsze fotki(?): :: 01 :: 02 (wczesniejszy design) :: 03 :: 04 :: pewnie nie maja za duzo wspolnego z tym co bedzie... w koncu 2lata w przemysle samochodowym to prawie wiecznosc :-P no ale widac mniej wiecej trend Renault z nowymi modelami... (inne koncepty). dwa lata wczesniej (2007) ma pojawic sie LagunaIII, z wczesnych zdjec podobny design. mnie sie on zdecydowanie podoba! ale to moje zdanie :-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gipsiarz Opublikowano 23 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2007 Piekne dla mnie jest to co stoi w moim garazu a nie to co bedzie za dwa lata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximus Opublikowano 23 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2007 Wygląda zdecydowanie lepiej o II ale 2009 to sie pewnie jeszcze coś zmieni Tak przy okazji mam nadzieje że mnie nie rozszarpią tutaj za tę wypowiedź ale II nie wygląda za dobrze - to nie tylko moje zdanie ale kilku znajomych - zreszta podbne zdanie mam o Tahli. Także najlepiej wyglada I - super :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Easy Opublikowano 23 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2007 Zmieni sie wiele, bo jak wiadomo w dzisiejszych czasach za wyglad auta glownie odpowiadaja nie stylisci, a... ksiegowi (sic!). A co do wygladu, to najlepiej moim zdaniem wyglada ta ze zdjecia nr 2, czyli ten wczesniejszy design. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gipsiarz Opublikowano 23 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2007 HAHAHA odezwal sie Nie no ale tak na serio rzecz gustu. Mi sie np za bardzo Htb nie podoba a komus sie Grandtour nie bedzie podobac. Ja nie mam nic do ludzi ktorym sie jakies auto nie podoba. [ Dodano: 2007-02-23, 16:10 ] A zreszta jak wiemy Renault lubi robic cos nie zwyklego. Przyklad Avantime czy jak sie to pisze :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5qra Opublikowano 23 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2007 zreszta jak wiemy Renault lubi robic cos nie zwyklego. Przyklad Avantime czy jak sie to pisze jak długo było w sprzedaży France wychodzą z założenia że kontrowersyjny design sam sprzeda auto :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gipsiarz Opublikowano 23 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2007 Nie wiem czy aby roku sie doczekal?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hadson Opublikowano 23 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2007 Ale 01 jest inne 02 inne. Podoba mi się 03 i 04. I te ocenie w ankiecie. Ale jednak ta ostatnia odpowiedz była najbardziej trafna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 23 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2007 Ten tył to jakbym alfę widział. A co to jest pod kierunkami to czarne na 2-gim? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrNO Opublikowano 23 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2007 to jest "koncept" ;P Renault mialo swego czasu troche konceptow z takim detalem... ;P LINK1 LINK2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gienek Opublikowano 23 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2007 gdzie te fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 23 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2007 Zobacz pierwszy post masz tam ;-) Naciśnij na te niebieskie cyferki :: 01 :: 02 (wczesniejszy design) :: 03 :: 04 :: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gienek Opublikowano 23 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2007 podoba mi się ,ale już nie bedzie takim szokiem jak obecny wyglad [przyznam szczerze moj na poczatku nie podobał mi sie ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaha Opublikowano 23 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2007 Renault zawsze miał dalekowzroczne wizje i odwagę w ich promowaniu (Adv) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ReiL Opublikowano 23 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2007 mi najbardziej przypadly do gustu 03 i 04 fotki ...a tak btw giertych w ankiecie do megi??myslalem ze chociaz auta sa apolityczne....nie wystarczy wam tych panow ogladac co wiadomosci,fakty i inne informacje ?? nie wcinajcie ich tutaj megi jest zbyt piekna aby konkurowala w ankiecie z giertychem ...nawet gdyby wygladala jak maluch:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi