DrNO Opublikowano 24 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2007 Easy, fakt... moje przeoczenie ;P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Basenji Opublikowano 27 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2007 To, czego zapomnieliście zrobić mówiąc o nowej megane zdrówko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jordan.Jurgiel Opublikowano 27 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2007 To jakies takie dziwne- ale nie szokujace... przynajmniej w moim mniemaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrNO Opublikowano 27 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2007 Basenji, ... ale fotki SĄ w pierwszym poscie!!! dokladnie 4 linki, co juz Ci zreszta napisalem pare postow wyzej... chyba rzeczywiscie strasznie przeoczyles... :] albo impreza byla bardzo udana... ta fotka, ktora wrzuciles jest pod linkiem nr3. ale fajnie, bo wrzuciels lepszej jakosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoundWave Opublikowano 27 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2007 No to ja sie dorzuce swoja skromna opinie: Dla mnie samochody jak prezentowane powyzej megane III, civic, grande punt, nowa corsa wygladaja naprawde podobnie (prawie ta sama bryla), roznia sie detalami (swiatla, zadek itp). O gustach sie nie dyskutuje ale Civic ma u mnie duzego plusa tak jak nowa Corsa Co nie zmienia faktu, ze megane II jest wg. mnie brzydkie a megi I HB jest piekna PS: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gacek_fm Opublikowano 27 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2007 Powiem szczerze mimo iż jeżdżę MII to i tak z tych nowych aut najlepiej podoba mi się nowa Corsa a za to nieznosze widoku grande punto, poza tym znajomy kupił to auto nowe i już po 14 000 km wszystko w nim trzeszczy i świszcze. Może dlatego taka moja subiektywna ocena. Co do Megane III to o II na początku też większość nie miała zdania mi tam się podoba jest bardziej pozaokrąglana od poprzedniczki :evil: I jeszcze dodatek Jak dorwę gnoj... który mi znaczek przedni zerwał to mu ręce poprzetrącam :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hadson Opublikowano 27 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2007 poszukaj na Allegro... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gacek_fm Opublikowano 27 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2007 Jak znam życie to pójdę do nas na giełdę w niedzielę i odkupię swój własny. :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoundWave Opublikowano 27 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2007 Takie male porownanie omawianych samochodow, IMO honda postarala sie najbardziej: Corsa, Civic MegiIII, Grande Punto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Easy Opublikowano 27 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2007 Jesli chodzi o honde civic, to mnie i tak najbardziej podoba sie wersa coupe. nie wiem czy jest dostepna w europie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoundWave Opublikowano 27 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2007 Mi sie osobiscie Civic podoba najbardziej, co do tej wersji powyzej to jak dla mnie spoilery to za duzo Ponizej tyleczki czterech omawianych w topicu samochodzikow, moim zdaniem przod i srodek Civica i tyleczek kosiarki Co wy na to? Corsa, Civic MegiIII, Grande Punto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5qra Opublikowano 27 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2007 nie wiem czy jest dostepna w europie. jest zbyt fajna aby być sprzedawana w Europie :evil: Jak większośc ciekawych wózków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Basenji Opublikowano 27 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2007 Basenji, ... ale fotki SĄ w pierwszym poscie!!! dokladnie 4 linki, co juz Ci zreszta napisalem pare postow wyzej... chyba rzeczywiscie strasznie przeoczyles... :] albo impreza byla bardzo udana... ta fotka, ktora wrzuciles jest pod linkiem nr3. ale fajnie, bo wrzuciels lepszej jakosci Te fotki pojawiły się dopiero, gdy zagłosowałem. Wcześniej nie widziałem żadnego linku! Zdrówko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robak Opublikowano 27 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2007 Jak do każdego nowego projektu RENAULT muszę się przyzwyczaić dopiero rok temu zaakceptowałem megane II i już namawiam żonę na Grandtoura ale trójka wpada w oko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 27 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2007 A mi się ta HONDA nie podoba - brzydkie to jak nie wiem. Zaś meganka całkiem całkiem tylko tył bym zmienił bo alfę przypomina ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi