rcwawa Opublikowano 27 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2009 w wersji 5d ciezko wsada sie do tylu ale jak juz sie siadzia to miejsca jest duzo ale w sumie to My i tak z regoly jezdzismy z przodu ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viranel Opublikowano 29 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2009 Odnośnie grandtoura http://www.autokrata.pl/lod/5525/renault_megane_kombi/. Czy ktoś z Was widział może już jakieś szkice lub foty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rxe.Megane Opublikowano 29 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2009 już czuje, że kombi będzie wypas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 29 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2009 już mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kataryniarz Opublikowano 30 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2009 viranel: na podstronie 4 masz wizję Grandtour-a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robson73 Opublikowano 30 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2009 Będąc w ASO Lublińcu wkomponowałem swoje cztery litery do nowej Megi htb. Powiem tak szału nie przeżyłem - takie jakieś jak już pisaliście ala lanos po liftingu. Najlepszy bajer który mi się spodobał to sposób wymiany żarówki. Wyciągamy zabezpieczenie wykręcamy dwie śruby i lampa się wysuwa. Niestety kółka to porażka w tym egzemplarzu 15 i licznik cyfrowy jakoś tego nie widzę w aucie ale to moje odczucia i fiu bździu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kataryniarz Opublikowano 31 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2009 Do kompletu sedan... jak widać po lampach, nadal lanos z tyłu :-/ : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viranel Opublikowano 31 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2009 Swoją drogą, już wiem kto mi podprowadził namiot w wakacje. Wszystko jest na zdjęciach i moskitiera i tropik, tylko pałąków brakuje ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 31 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2009 takie pokrowce powinny być dostępne do każdego auta, żeby się nie brudziło w warunkach takich jak teraz mamy na drodze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rxe.Megane Opublikowano 31 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2009 uuu coś mi się wydaje, że z sedanem rewelacji nie będzie :-? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Human Resources Opublikowano 31 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2009 ten tył strasznie wysoko.może to kwestia namiotu..zobaczymy. Ja ciekaw jestem jak designerzy złoża kombi przy tak agresywnym przodzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoundWave Opublikowano 1 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2009 Pupa wysoko bo pod namiotem jest spojler? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtas1234 Opublikowano 1 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2009 Z niecierpliwością czekamy na sedan ja bym powiedział ze tył jest podobny do audi a nie do lanosa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vir00z Opublikowano 1 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2009 a ja, jesli chodzi o ogolna konstrukcje tylu - ostatnie zdjecie - to widze tam nowa thalie :-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
monter Opublikowano 1 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2009 cięcie No to nie ma dramatu bo jedyne co nowa Thalia ma ladne to wlasnie tyl Pamietaj ze to spod tej samej reki Pana PLQ wychodzi. Poza tym jest w danym momencie pewna linia stylistyczna odpowiednia dla marki. Popatrz na Lage (powiedzmy poczatek stylistyczny) dalej Clio Grandtour (po 4 browarach widac juz sporo podobienstw) i Megane III. Wiec i Sedan musi miec cos co nawiazuje do ogolnego trendu stylistycznego koncernu. Nie cytujemy posta w całości, pisząc bezpośrednio pod nim. Naruszasz regulamin. Polska czcionka też by się przydała. - gojgien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi