Prezes Opublikowano 3 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2013 te rurkowe ale ile mm Skoro kolega upiera się, że ma rurkowe te czemu wciskasz mu żarówki W5W Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_Pl Opublikowano 3 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2013 U mnie są 37mm w podsufitce i podświetlanie tablicy więc u Ciebie pewnie też. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian771 Opublikowano 3 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2013 Skoro kolega upiera się, że ma rurkowe te czemu wciskasz mu Wg mnie kolega myślał, że W5W to żarówki rurkowe. Nic mu nie wciskam tylko podałem co zobaczyłem w katalogu interparts, widocznie mają tam błąd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kreciq Opublikowano 3 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2013 Żarówki mają oznaczenie C5W, długość 36 mm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi