cosmi Opublikowano 5 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2013 Witam, Niedawno nabyłem MIII Grandtour i dokładałem parktronica (zaznaczam, że w sprawdzonym warsztacie specjalizującym sie w elektryce). Oczywiście musiał zostać odłączony akumualtor a po odłączeniu niedawno zauważyłem, że na wyświetlaczu komputera jest brak potwierdzenia sprawdzenia wszystkich systemów - czyli dużego komunikatu OK na wyświetlaczu jak sądzicie czy to może być spowodowane rozłączeniem akum? Dodam, że żadna kontrolka nie wyskakuje że coś jest nie tak, ani żaden komunikat na wyświetlaczu komputera. Czy samo rozłączenie mogło coś namieszać ? Z góry dziękuje za pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 5 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2013 Po co zakładasz nowy temat skoro już piszesz tu --> http://megane.com.pl/topic/21129-odlaczenie-akumulatora-w-megane-iii/page__pid__332364#entry332364 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi