jarouli Opublikowano 14 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2013 Witam jadąc dzisiaj ok.130 km/h wyświetlił mi się komunikat by sprawdzić wtryski,po zmniejszeniu prędkości kontrolka zgasła i jak jechałem 110 km/h nie świeciła się już ani razu.ma ktoś jakiś pomysł co to może być??czas wymienić wtryski ??ile kosztuje ta przyjemność ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrarek Opublikowano 14 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2013 no to CLIP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marekwodniak Opublikowano 14 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2013 Wtryski są po 600 sztuka zaworki Delphi po ok 260 zł plus wymiana . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarouli Opublikowano 14 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2013 ja mam megane kombi z 2004 1,5dci czyli 1500zł z grubsza trzeba liczyć jeśli chciałbym wymienić?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 14 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2013 jeśli chciałbym wymienić Najpierw się dowiedz czy jest taka konieczność. ;) Jeśli okażą się uszkodzone to jest jeszcze coś takiego jak regeneracja :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarouli Opublikowano 15 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2013 Jutro mam wizytę u mechanika więc mam nadzieje ,że się wszystkiego dowiem.koszt regeneracji jaki jest?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrarek Opublikowano 16 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2013 zacznij od CLIPa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarouli Opublikowano 18 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2013 Zrobiłem badania i wykryto coś takiego: 1.Przekaznik świec żarowych(obwód grzania)Przerwa 2.Czujnik cisnienia czynnika chłodzącego. Zwarcie do masy 3.Regulacja ciśnienia doładowania .Osiągnięta wartość minimalna granicy regulacji 4.Czujnik cisnienia doładowania.Osiągnięta wartość maksymalna granicy regulacji Wiecie o co może chodzić dokładnie ??coś z czujnikiem doładowania?? mechanik skasował błąd i powiedział że jak będzie się coś działo znowu to powtórzyć trzeba badania i wtedy coś działać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi