Gungosa Opublikowano 9 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2013 (edytowane) Witam, mam pytanie czy wie ktoś od czego może być ta kostka i dlaczego ona tak wisi swobodnie nie podłączona do niczego ? jest ona tylko z lewej strony z prawej takiej kostki nie ma. REGULAMIN FORUM JASNO MÓWI O ZASADACH ZAMIESZCZANIA ZDJĘĆ NA FORUM :lol: Edytowane 9 Marca 2013 przez Prezes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 9 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2013 Kilka razy już opisane. Jest to kostka z przygotowanej instalacji do podłączenia przedniego czujnika do samopoziomowania ksenonów. Nie posiadasz takich lamp więc jen kawałek instalacji jest wolny. Sklejam z już istniejącym tematem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrarek Opublikowano 11 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2014 (edytowane) Tak, masz rację. Anteny HF są w drzwiach przy klamkach i klapie bagażnika. trochę odkopię temat, ale antena z HF jest podobno jeszcze tutaj, czyli w okolicy grzałek elektrycznych: a całość jest wskazana zieloną strzałką tutaj: swoją drogą - do czego są wtyczki 1, 2 i 3? Edytowane 11 Stycznia 2014 przez mrarek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 11 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2014 (edytowane) Ta antena którą pokazałeś, to jedna z anten wewnętrznych jak masz HF, to ona lokalizuje kartę i często jej nie widzi jak słabnie bateria, a masz ją w tylnej kieszeni. Jej pole działania jest narysowane w instrukcji auta. Co do wtyczek, to mogą to być wtyczki przygotowane do lewarka skrzyni automatycznej, może do telefonu, a ta na kablu podobnym do antenowego.... trudno mi powiedzieć..... Może antena GSM albo GPS?? Edytowane 11 Stycznia 2014 przez gojgien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrarek Opublikowano 11 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2014 tak też na 99% sądzę a czy po wtyczce do grzałek elektrycznych (trzecia fota) można poznac ile mam grzałek? włazi tam 5 grubych kabli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 11 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2014 Wygląda to na 3 grzałki. Odepnij wtyczkę i przemierz omomierzem piny na gniazdku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrarek Opublikowano 11 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2014 3 czyli komplet. mam 150A alternator Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 11 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2014 No to włączaj 1800W clipem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrarek Opublikowano 11 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2014 czemu CLIPem? słyszę, jak cykają przekaźniki, ciepło leci... coś mam nie tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 11 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2014 No gdzieś czytałem jak pisałeś, że masz 1000W włączone.... no chyba, że mi się zdawało... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrarek Opublikowano 11 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2014 do dziś nie wiem, ile mam, bo nie sprawdziłem dokładnie ile mam przekaźników Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nel Opublikowano 11 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2014 W megane 1000W mam 4 przewody.Więc ty masz dobrze 5 przewodów ,czyli 1800W. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi