airbites Opublikowano 5 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2013 (edytowane) Nagrałem kamerka na 4 biegu a przed końcu na 3 biegu. Edytowane 5 Lutego 2013 przez airbites Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 5 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2013 (edytowane) A co ten filmik ma wspólnego z tym tematem, gdzie kol. delano prezentuje oferty do ewentualnego zakupu?? rozumiem odpowiedź na pytanie jak to czy inne auto się zbiera, ile to ma mocy ale oceny usterki w Twoim aucie raczej powinny być w tematach technicznych, a nie w dziale z zakupami. Jeśli sprzęgło miałeś puszczone do końca i tak wzrastały obroty to masz z nim problem. Edytowane 5 Lutego 2013 przez gojgien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
delano Opublikowano 5 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2013 Właśnie widze że robi sie OT... :) http://otomoto.pl/renault-megane-lift-C27820506.html Były wersje bez emblematów z tyłu ... ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airbites Opublikowano 5 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2013 Nie, były z napisem Megane. czyli był lakierowany i jeździli służbowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
extreme666 Opublikowano 6 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2013 Przedni zderzak też ma nieco inny odcień.Ale masz blisko-zobacz.Ja bym tak odrazu tego auta nie przekreślał.Pisze,że serwis w ASO więc można sprawdzić co było robione,jak mocno jeżdżone.Tu będzie koło czterech lat jakieś historii a te wszystkie igiełki świeżo wyklepane(czyt.sprowadzone)będą miały kilkanaście lat bajek wpisanych w książkę serwisową. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
delano Opublikowano 17 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2013 (edytowane) http://moto.allegro.pl/ranault-megane-ii-fl-1-5dci-salonpolska-ideal-i3092950068.html Chodzi mi o poduche kierowcy, były takie ? Ojciec ma taką w wersji przed FL Edytowane 17 Marca 2013 przez delano Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sekal Opublikowano 17 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2013 To coś jest nie tak. Auto z ogłoszenia ma dobrą kierownicę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
delano Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2013 http://moto.gratka.pl/tresc/renault-megane-salon-pl-klima-15092258.html#a57b35de9b63469d,1 Krakuski pomożecie ... ? :) Samochód z poprzedniego mojego wpisu także był oglądany, nie zdawałem relacji no bo... no... :) ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dj-doc Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2013 (edytowane) Witam Może weźmiesz pod uwagę to ogłoszenie: Megane II Pozdrawiam p.s nie mam nic wspólnego ze sprzedającym. Przeglądałem dziś ogłoszenia i to akurat rzuciło mi sie w oczy, ze względu na wizualny wygląd. Edytowane 25 Kwietnia 2013 przez dj-doc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2013 wygląda fajnie, ale dokładki ma dookoła, a z przodu brakuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rxe.Megane Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Nawet ładnie to wygląda, ale tylnia dokładka z tymi kominami ;) ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bort8891 Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Witam; Będę miał do sprzedania Grandtoura w wersji Business Line z listopada 2007 roku, silnik 1,6 16v, kolor szary eclipse metalik, przebieg na dzień dzisiejszy 98 312 km, auto zakupione w Renault Brzeziccy. Będę go sprzedawał, ponieważ otrzymam samochód służbowy. Gdyby kolega był zainteresowany, proszę o kontakt na priv- podam numer VIN do sprawdzenia w ASO, przybliżę wyposażenie auta, historię napraw i doślę zdjęcia ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
delano Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Nie będę więcej przedrzeźniał przedmówcy ;) Cześć, Oczywiście że byłbym zainteresowany kupnem Twojej megane'ki. Napisz tylko czy jakieś większe naprawy blacharskie były robione i co tam masz ciekawego na wyposażeniu oraz cena jaka Cię interesuje. Możesz wysłać zdjęcia na maila: [email protected] Niestety nie mogłem wysłać prywatnej wiadomości, ponieważ mam ją zablokowaną do 27 kwietnia ;) Regulamin pkt.5.13 - cytowanie P_r_z_e_m_o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi