romek142 Opublikowano 27 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2013 Witam ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Założyłem konto na tym forum gdyż mogę się stać użytkownikiem megane 2. Ale najpierw bym prosił o ocenę tego samochodu po który będę jechał. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Tak ogólnie to chciałem się zamienić z mojego Mondeo 2001 2.0 na tego Megane. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Co sądzicie o tym aucie. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ http://otomoto.pl/renault-megane-climatronic-gaz-sekwencja-tan-C27704399.html ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Już go oglądałem trochę, ale tak na szybko i zauważyłem, że nie działają czujniki te pod klamką co otwierają zamki jak się wsadzi tam rękę. Oraz wyskakuje kontrolka "SERVICE". Koleś z komisu mówi, że to przez to, że zmieniał akumulator i od tego czasu się świeci. Coś mi się wydaje, że coś kręci. Ale powiedział też, że jutro pojedzie na kasowanie błędów i nie będzie to się wyświetlało. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Bardzo proszę o pomoc. Regulamin pkt. 5.9 -Prezes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Winterfresh Opublikowano 27 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2013 To jest podstawowa wersja bez hands free, to są tylko zaślepki za klamkami, ale klamki są zwykłe bez tej funkcji. Zauważyłem że nie ma ESP tak jak w opisie. A co do wyświetlających się błędów, proponowałbym podjechać autem na komputer, i sprawdzić co mu dolega lub dolegało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romek142 Opublikowano 27 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2013 Dobrze, że napisałeś o tych klamkach. Bo wydawało mi sie, że to są czujniki bo tak wyglądają. A po czym to poznać?? A tak z wyglądu na pierwszy rzut oka to jak ocenicie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacper44 Opublikowano 27 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2013 nie jestem w 100% pewien, bo zdjęcia tego nie oddają najlepiej, ale kierownica jest z phII, natomiast na listwie bocznej dziwne ze widnieje napis 1,4 16v;p być może autor zauważył w/w mankamenty skoro pakuje się w auto z gazem za 10k, mimo to życzę powodzenia w szukaniu Meganki z LPG, gdyż ja też za niedługo będę się z tym zmagał. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aston76 Opublikowano 27 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2013 (edytowane) Na drzwiach silnik 1,4 16V a pod maska 1,6 16V. Coś ściemniają do tego dochodzi hak. I zdjęcia bardzo słabej jakości. Edytowane 27 Stycznia 2013 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi