Skocz do zawartości

Nasza strona utrzymywana jest wyłącznie z reklam. Dlatego prosimy o wyłącznie AdBlocka w przeglądarce podczas korzystania z witryny https://megane.com.pl

Sklep z częściami do Renault - sprawdź iParts.pl

Dzisiej zakupiłem i troche się boje ??

armario

Rekomendowane odpowiedzi

Dzisiaj zakupiłem dla żony Megane 2005 rok 1,5 DCi 100 KM ale po zapoznaniu sie z tresią forum troche sie boje co z tego wyniknie. Ja uzywam juz od 10 lat VW Passatów (zmiana co 3-4 lata) przebiegi mam po 200 kkm i w zasadzie nie napotkałem sie z zadnymi usterkami. Natomiast widze ze Meganki do niezawodnych nie należą. Mam nadzieje iz na forum pomocy szukają głównie ludzie mający problemy i dla tego dużo tu postów o awarich tych samochodów.

Zona do tej pory jezdziła Polówką ale "okazja" skusiła mnie do zakupu "francuza" - zobaczymy co z tego eksperymentu wyniknie :)

Co do zakupu to okazyjnie wspomniany model z przebiegiem 12 000 - nie kombinowany kupiony od dobrego znajomego za "dobre" pieniądze (oryginalnie z polsiego salonu). Samochód głownie służył do generowania kosztów i weekendowych wypadów do marketu. Ilość gadgetów i wodotrysków imponująca ale mam nadzieje ze nie zakończy sie miganiem kontrolek i związanymi z tym niespodziankami.

sama jezdze 1,5 dci 100 KM z XII 2004 i moge smialo powiedziec, ze nie masz sie czego bac :) Oczywiscie wszystko zalezy od egzemplarza, ale skoro ten jest od znajomego to mysle, ze zadne niespodzianki, przynajmniej w najblizszym czasie Cie nie spotkaja.

Zakupiłem dzisiaj oponki zimówki i jutro przekazuje sprzęt do "eksploatacji" :) Pojeździłem dwa ostatnie dni i bardzo przyjemne wrażenia co prawda silnik jak na moje przyzwyczajenia troche mułowaty - passat'owski TDI lepisj sie zachowuje.

armario, nie booojjjj, ja też od 7 lat VW a teraz patrz ...Scenic. Co prawda starszy niż Twoja Renia ale zakup podobny, po znajomości. Jak do tej pory Czyli rok i 15000 nie wystąpiła żadna usterka typowa dla na "F".

• 3 lata później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Nasza strona utrzymywana jest wyłącznie z reklam. Dlatego prosimy o wyłącznie AdBlocka w przeglądarce podczas korzystania z witryny https://megane.com.pl .

Tak, AdBlock został przeze mnie wyłączony!