jarosz13 Opublikowano 14 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2013 Witam! Dzis przepaliła mi się żarówka 3 światła stop i przy dmontażu wpadła pod deske z tylu (sedan) i teraz będe miał problem z dokupieniem żarówki. Orientuje się ktoś jaka to jest? Chodzi mi o numer czy coś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziomek4007 Opublikowano 14 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2013 (edytowane) 12V16W...płaciłem za nią u siebie 7zł http://allegro.pl/renault-12v-16w-zarowka-i3029061013.html Edytowane 14 Lutego 2013 przez ziomek4007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airbites Opublikowano 15 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2013 Można zastosować żarówkę ledowa do stopu. kołnierz ma taki sam jak w5w. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarosz13 Opublikowano 15 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2013 ziomek4007 twierdzisz ze takie zarowki wejda do megane I sedan (classic)? czy mowisz o innym modelu, bo nie wydaje mi sie zeby tam taka duza wchodzila ;>? Regulamin pkt. 5.6 -Prezes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziomek4007 Opublikowano 17 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2013 nie doczytałem ze sedan, a ja mam hatchback'a...najlepiek podjedz do serwisu albo sklepu i sprawdisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarosz13 Opublikowano 19 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2013 a oryginalnie siedzi W5W ? bo wstawiłem taką i stopo słabo świeci? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
T.Boy Opublikowano 19 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2013 Na płytce żarówek pisze jakie idą tam żarówki. jarosz13 nie rozumiem. Włożyłeś w5w i słabiej świeci niż reszta żarówek w tej lampie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airbites Opublikowano 19 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2013 EE sa tez W10W , W16W i W23W(?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarosz13 Opublikowano 19 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2013 mam sedan i w tym rzecz że tam idzie idzie jedna zarówka na cały trzeci stop i ma wtyk jak w W5W, ale teraz dosyć słabo świeci. Płytka żarowek? a skąd ją wziąć ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
T.Boy Opublikowano 19 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2013 Płytka zrówek jest to element w który wkładasz zarówkę. Inaczej oprawa żarówek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 20 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2013 Płytka zrówek A co to :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateo1993 Opublikowano 18 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2016 (edytowane) Witam. Posiadam megi w sedanie przed liftem i chciałem ostatnio umyć sobie oprawkę od trzeciego stopu (to miejsce od strony szyby) bo jest tam niezły syf :) tylko że nie wiem jak się do niej dostać... zdejmuję osłonę potem odpinam oprawki z żarówkami od reszty i dalej nic nie mogę zrobić czy wie ktoś jak tam się dostać i czy trzeba ewentualnie wyciągać półkę? Witajcie. Odkurzę trochę temat. Nadal nikt nie wie jak zdemontować to ustrojstwo? Naprawdę nikt z forum nie robił tego w classicu? Będę bardzo wdzięczny za porady :) Edytowane 18 Marca 2016 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi